مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: طبس بیشترین سطح زیر کشت محصول سیر را با ۵۴ هکتار در استان داراست.

رزقی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: برداشت سیر از ۲۰۰ هکتار مزارع خراسان جنوبی آغاز شده است و پیش بینی می‌شود ۳ هزار ۳۰۰ تن سیر از مزارع استان برداشت شود.

او بیشترین سطح زیر کشت  محصول سیر را در شهرستان طبس با ۵۴ هکتار عنوان کرد و گفت: پیش بینی می‌شود از این سطح هزار و ۴۰ تن برداشت شود.

رزقی گفت: ارزش تولیدی محصول سیر در استان ۹ میلیارد ۹۰۰ میلیون تومان است.

برداشت سیر از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد در استان ادامه دارد.

گیاه سیر با داشتن مواد آلی گوگردی و املاح سیلیس و ید در تنظیم گردش خون موثر است و مواد آنتی اکسیدانی موجود در این گیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.