دکتر صدیقه اسماعیل زاده از بدنیا آمدن ۲۷۳۳ فرزند در مرکز ناباروری فاطمه الزهرا (س) خبر داد و گفت: زوجین نابارور میتوانند از طرحهای حمایتی برکت، بسیج و ۹۰ درصد در این مرکز بهرهمند گردند.
هر کشوری برای ارتقاء رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیاز به نیروهای جوان و جمعیت جوان دشاته که این موضوع نیاز به برنامهریزیهای وسیع دارد و مرکز فاطمه الزهرا (س) با وجود پزشکان متخصص و فوق تخصص، ماماها و کارشناسان آماده ارائه خدمات میباشد.
به گفته دکتر اسماعیل زاده پزشکان متخصص و فوق تخصص این مرکز جهت پیشگیری درمان، سلامت بارداری و سلامت دوران بارداری با طرحهای مختلف آماده ارائه خدمات به هموطنان استان و استانهای همجوار میباشد.
او میگوید: طرح حمایتی ۹۰ درصد وزارت بهداشت بعنوان طرح حمایتی زوجین نابارور در این مرکز اجرایی شد و از تاریخ ۱/۱/۱۴۰۰ توسط بیمه پایه تحت پوشش قرار گرفته و ۹۰% هزینه را بیمههای پایه تامین سلامت میپردازد.
به گفته اسماعیل زاده زوجینی که زیر ۴۲ سال دارند و یک نفر از زوجین تابعیت ایرانی داشته باشد و در صورتیکه با داشتن فرزند بتواﻧﻨﺪ برای فرزند بعدی هم اقدام کنند، شامل دریافت خدمات از طرح حمایتی ۹۰ درصد میشوند.
او میگوید: طرح برکت از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری با سیاست فرزند آوری جهت ارتقاء نرخ باروری و رفع مشکل مالی مراجعین شهری و روستایی نیازمند و کم درآمد، از مهر ۹۴ در این مرکز اجرا شد.
مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س) از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل میباشد، که در سال ۱۳۷۱ به همت والای آقای حاج سید مهدی کابلی، احداث و توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل تجهیز گردید.
فعالیت تخصصی بخش نازایی مرکز از سال ۱۳۷۵ شروع و با ارتقاء تجهیزات و افزایش مراجعه کنندگان درمان نازایی با روش IO
تحریک تخمک گذاری، IUI تلقیح داخل رحمی، IVF لقاح داخل آزمایشگاهی از سال ۱۳۷۷، ICSI تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از سال ۱۳۷۹ مشغول ارائه خدمت میباشد.
مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س) با تشکیل حدود ۲۲۵۰۰ پرونده در طی بیست و شش سال خدمات بی نظیری را ارئه مینماید و جزء مراکز صاحب نام در بین مراکز ناباروری در سطح کشور میباشد که به لطف خداوند طی این مدت با روشهای حمایتی ۲۷۳۳ فرزند بدنیا آمدند.