سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت گفت: ثابت بودن نرخ سوخت توجیه مناسبی از سوی سازمان برنامه و بودجه برای عدم تخصیص حق العمل واقعی جایگاه‌های سوخت نیست.

آقای رضا نواز گفت: از ابتدای امسال تمام مستندات تعیین حق العمل جایگاه‌های سوخت را به مسئولان مرتبط ارائه دادیم که همگی مهر تایید بر افزایش هزینه‌های سرسام آور جایگاه‌های سوخت زدند. از سال ۱۴۰۰ با زیان انباشته مواجه هستیم؛ سبد هزینه‌های ما در این سال بیش از ۷۰ درصد رشد داشته، اما حق العمل جایگاه‌ها فقط ۲۵ درصد افزایش یافت.

او می‌گوید: در جلسات برگزار شده طی ماه‌های گذشته، سازمان برنامه و بودجه ثابت بودن قیمت بنزین، گازوئیل و سی ان جی را علتی بر عدم امکان تخصیص منابع منطقی برای حق العمل جایگاه‌های سوخت دانسته که برای مالکان مجاری عرضه و مجموعه صنفی قابل پذیرش نیست.


بیشتر بخوانید:


آقای نواز گفت: در دنیا چنین چیزی مرسوم نیست و جایگاه‌های سوخت نباید به علت تثبیت قیمت فرآورده‌های نفتی و سی ان جی آسیب ببینند. از دولت انتظار داریم این روند چندین ساله را متوقف کند تا جایگاه‌ها به ورشکستگی و تعدیل نیرو نرسند.

به گفته سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت، بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ جایگاه عرضه سی ان جی با دارا بودن حدود ۷۰ هزار نفر از کارکنان آن‌ها، روزانه بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان توزیع سوخت انجام می‌دهند.

انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی، اواخر فروردین امسال اعلام کرده بود که ۴۵۴ جایگاه سوخت کشور ورشکسته هستند و هزار و ۹۵۰ جایگاه نیز به مرحله زیاندهی رسیده اند؛ یعنی، حدود نیمی از جایگاه‌های سوخت کشور ورشکسته یا زیانده هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
سلام و عرض احترام
قيمت يك بطري اب معدني كوچك ٤٠٠٠ تومان ،در حالي كه قيمت ١ليتر بنزين ٣٠٠٠ تومان هست
واقعاً محضك است اين مسئله،
شايد دولت كريمه قرار باشد بنزين را رايگان به ملت بدهد،دليل نداره كه جايگاه هاي سوخت هم رايگان كار كنن.
تا معظلي ديگر در اين كشور به وجودنيامده فكري بكنن مسئولين.
آخرین اخبار