خانی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: پهپادهای شرکت دانش بنیان ما در دو نوع عمود پرواز و بال ثابت هستند. از پهپاد های عمود پرواز در زمینه های تصویربرداری، نقشه برداری و سمپاشی استفاده می شود. پد فرود پهپاد که روی پهپاد عمود پرواز تعبیه شده با ایجاد محل و امکانات مناسب برای فرودآمدن و برخواستن پهپاد ها یک بستر برای پهپادهای سمپاش در مزارع کشاورزی، پهپاد های حمل بار جهت حمل و نقل کالاهای پستی و همچنین جابجایی هایی که در بین بیمارستان ها انجام می شود از قبیل اعضا بدن، نمونه های آزمایش، تجهیزات پزشکی و با سایر مواردی که باید به سرعت در بین بیمارستان ها منتقل شود کاربرد دارد.
پهپادهای عمودپرواز محدودیت های پروازی از قبیل تایم پروازی کمتر به دلیل مصرف زیاد برق از باتری دارند. اما توانایی فرود و برخواستن به صورت عمودی در هر نقطه ای را داشته و بیشترین کاربرد در صنعت پهپاد ها را دارا هستند.
خانی تاکید کرد که کمک به مسیر یابی در شهر ها و به روز رسانی وضعیت ترافیکی از دیگر کاربرد های این پهپادها است. پهپاد های بال ثابت در حوزه تصویربرداری و نقشه برداری در مساحت های خیلی زیاد استفاده می شود. این پهپاد میتواند با پرواز در مناطق شهری و در ارتفاع زیاد آخرین وضعیت راه ها را به صورت سه بعدی و برخط تصویربرداری کند. اما پهپاد های بال ثابت تایم پروازی زیادتری دارند چون از یک موتور در آن ها استفاده شده و میتوانند تا دو ساعت به پرواز خود ادامه داده و نقشه برداری کنند.
او معتقد است که پهپادهای بال ثابت شرکت دانش بنیان ما تنها پهپادی است که برای اولین بار در جهان با قابلیت تصویربرداری از شهر ها تولید شده است که در پرواز نیاز به یک پرتاب کننده و همچنین یک باند فرود دارند. قیمت پهپادهای بال ثابت گرانتر از پهپادهای عمود پرواز است.
بیشتربخوانید