آموزش پخت آش سنتی خیار چمبر + فیلم

آش خیار چمبر یک غذای سنتی است که در برخی از استان‌های کشور به شیوه‌های مختلفی طبخ می‌شود.

آش خیار چمبر یکی از غذاهای سنتی استان های همدان و اراک است که به روش های مختلفی پخته می‌شود.

بلغور گندم، گوشت گوسفندی، پیاز، عدس، نعنا خشک، خیار چمبر، پیاز داغ، سیر داغ، کشک، نمک، فلفل و روغن مواد لازم برای تهیه این آش است.


بیشتر بخوانید:

ایده تزئین تخم مرغ برای کودکان + فیلم


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار