او گفت: ترمیم سازه های تغذیه مصنوعی در ناصرآباد، گرگدا، شیخ خواجه، تنگ سپو، تنگ هیگون، ممبی و سولک از دلایل مهم بهبود وضعیت آب سفره های زیرزمینی استان بوده است.
به گفته مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای استان، امسال نیز لایه روبی بند انحرافی طرح تغذیه مصنوعی در تنگ هیگون در کلاچو انجام شد و با تکمیل سرریزهای حوضچه ها بهره وری آن به صد در صد خواهد رسید.
اسدپور می گوید: تقویت سفره های زیرزمینی و پیشگیری از خسارت های سیل، کنترل رسوب و تقویت سفره های زیرزمینی از مهمترین مزایای طرح های تغذیه مصنوعی است.
او با اشاره به اینکه با بالا آمدن سطح آب زیرزمینی مدت زمان روشن کردن پمپ های چاه های کشاورزی کاهش می یابد گفت: صرفه جویی در مصرف برق، صرفه جویی در زمان کاهش مصرف انرژی در زمان پیک مصرف از نتایج دیگر طرح های تغذیه مصنوعی است.
اسدپور همچنین از بهبود وضعیت آب رودخانه بشار در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و می گوید: در حالی که دبی آب ایستگاه کلات این رودخانه در پارسال ۵.۹ متر مکعب در ثانیه بود امسال به ۸.۲ متر مکعب بر ثانیه رسیده است.
میانگین بارش ها در سال زراعی به صورت بلند مدت در کهگیلویه و بویراحمد ۶۵۱ میلیمتر است و از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۷۲ میلیمتر باران در این استان ثبت شده بود.