مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خلیلآباد گفت: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگهای درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت میشود.
نظام آبادی گفت: در این دوره از جشنواره تاک پلو بیش از ۱۰۰ نفر انواع تاک پلو را آماده کرده بودند که در جشنواره داوری به سه نفر برگزیده جوایزی اهدا شد.
او گفت: شهرستان خلیلآباد با شش هزار هکتار باغات انگور قطب تولید انگور در استان بوده که سالانه بیش از صد هزار تن محصول و روزانه بیش از ۳۰ تن برگ انگور نیز برداشت میشود.