مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از جوجه ریزی یک میلیون ۳۲۵ و هزار و ۱۹۷ قطعه‌ای مرغ گوشتی در این شهرستان خبر د اد.

منصور امیریان گفت: جوجه ریزی‌ها از ابتدای فروردین ماه در ۳۶ واحد مرغداری صورت گرفته است.

او گفت: جوجه‌های موجود از پنج روز تا ۵۳ روزه هستند و پیش بینی می‌شود بالغ بر دو هزار تن گوشت سفید تولیدی به مرور به بازار عرضه می‌شود.

به گفته امیریان، گوشت سفید تولیدی علاوه بر تامین بخشی از نیاز شهرستان به سایر نقاط استان نیز ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت به نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوار‌ها اشاره و گفت: مرودشت در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار است و این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید را در استان داراست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار