فتح اله ابوعلی، در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان بهبهان (هتل مارون) گفت: استان خوزستان اولین تولید کننده آبزیان در کشور محسوب میشود و از سرانه مصرف بسیار بالایی برخوردار است، اما از سرانه مصرف جهانی عقب است و تلاش میکنیم با تداوم فرهنگ سازی، اطلاع رسانی، تبلیغات و بهره گیری از ظرفیت رسانهها در سطح استان و سایر شهرستانها سرانه مصرف آبزیان را افزایش دهیم.
او افزود: در شرایطی که بسیاری از غذاها ارزش غذایی لازم را ندارند و سلامت جامعه را به خطر میاندازند، امیدواریم بتوانیم مصرف آبزیان را به عنوان یک غذای سالم در سبد غذایی مردم در سطح استان معرفی نماییم.
آقای بوعلی با اشاره به استقبال پرشور بانوان از این جشنواره میگوید: ۳۰ شرکت کننده در مسابقه پخت آبزیان مطابق ذائقه و سلیقه مردم، ضمن بهره گیری از خلاقیت و هنر آشپزی غذاهای خوش طعم و متنوعی را ارائه نمودند؛ که پس از بررسی از سوب کارشناسان تغذیه هدایای ارزندهای به ۸ نفر از برگزیدگان تعلق گرفت.