مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: میانگین برداشت این میوه بهاری ۱۰ تن در هکتار است و پیش بینی میشود امسال حدود چهار هزارتن زردآلو و قیسی از باغهای این شهرستان برداشت شود.
رضا مظلومی می گوید با برداشت زرد آلو و قیصی افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان عاید کشاورزان کاشانی میشود.
برخورداری کاشان از آب قنوات، هوای گرم و خاک مساعد و موقعیت جغرافیایی از دلایل کیفیت عالی محصولات باغی این شهرستان و زودرس بودن آنها است.
از گوشت این میوه محصولاتی مانند پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ و لواشک و مربا تهیه میشود. قیسی دارای خواص ضد اسهال، ویتامینهای A، B، C، مس و برای درمان بیماری سیروز و بیماریهای کبدی بسیار موثر است.