امیرمسعود شهبازی : کار برداشت گلمحمدی از سطح ۱۳۵ هکتار از گلستانهای شهرستان گلپایگان از نیمه اردیبهشتماه آغاز و تا نیمه خردادماه ادامه دارد.
از هر هکتار زیر کشت چهار تن گلمحمدی برداشت میشود، امسال در شهرستان پیشبینی برداشت ۵۰۰ تن گلمحمدی داریم.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان گفت: به منظور اشتغالزایی در شهرستان در حال جذب سرمایهگذار برای احداث صنایع فرآوری گلمحمدی و صنایع تبدیلی هستیم.
محمد منعمی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گلپایگان هم گفت: سال ۱۳۹۵ پس از واگذاری شش هکتار زمین به دانشگاه فنی و حرفهای گلپایگان مزرعه تولید گیاهان دارویی به منظور راهاندازی رشتههای کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی ایجاد شد.
اکنون در این مزرعه هزار بوته گلمحمدی با تولید سالانه ۵ تن، تکثیر گیاهان دارویی و گلخانه کشت سبزیجات برداشت میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گلپایگان می گوید: در راستای تحقق شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، الویت دانشگاه فنی و حرفه گلپایگان ایجاد گلخانههای کشت محصولات ارگانیک به منظور اشتغالزایی دانشجویان رشته کشاورزی و صنایع تبدیلی مشغول در دانشگاه فنی و حرفهای گلپایگان است.
در حال حاضر در مزرعه دانشگاه فنی و حرفهای گلپایگان گلخانه کشت سبزیجات ارگانیک با ظرفیت تولید ۳ تن در ماه فعالیت دارد، تا پایان شهریورماه سال جاری سطح گلخانههای کشت سبزیجات به دو هزار و ۵۰۰ مترمربع با تولید هشت تن در ماه توسعه پیدا میکند.