رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: با توجه به مزیت آفرینی صنعت شیلات و اقتصاد آبزیان انجام تحقیقات علمی و دانش بنیان پیرامون حیات آبزیان، گونه های مختلف آبزیان قابل برداشت، تغذیه مناسب و کاهش هزینه های تولید آبزیان ضروری است.
علی افروس می گوید: دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم اکنون و در سال دانش بنیان و همسو با رویداد گام دوم دانشگاه آزاد حمایت جدی خود را در حمایت و سرمایه گذاری روی ایده ها و محصولات دانش بنیان شروع نموده است.
به گفته رییس هیأت امنای استان خوزستان در همین راستا مکمل غذایی آبزیان اکوا نوتری پارس که از محصولات فناوری شده در مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز است، الحمدالله با رایزنی های صورت گرفته در جهت معرفی و سرمایه گذاری مستقیم دانشگاه به نتیجه رسیده است.
مجری طرح مکمل غذایی دانشبنیان آبزیان و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: این محصول پس از بررسی جیرههای غذایی مورد مصرف آبزیان، کمبود حدود ۱۵ ماده معدنی در غذای آبزیان را برحسب گونه تأمین کرده و در بالابردن ضریب رشد آبزیان تأثیر بسزایی دارد.
ابوالفضل عسکریساری می گوید: قیمت این محصول با توجه به تأثیر معنیدار بر بازده تولید بسیار مقرونبهصرفه بوده و تأثیر چشمگیری روی میزان سوددهی مراکز پرورش آبزیان دارد. این محصول با توجه به قابلیت تولید برای هرگونه آبزیان و هر جیره غذایی، مشابه داخلی نداشته و با تولید این محصول سالانه از خروج مقدار زیادی ارز جلوگیری میشود.
به گفته او اکنون دو شرکت بزرگ تولید جیرههای غذایی آبزیان در استان خوزستان با عقد قرارداد با مجری طرح به خرید این محصول اقدام کرده و در جیرههای تولیدی خود از این مکمل استفاده میکنند.
عسکریساری می گوید: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ظرفیت تأمین این مکمل برای جیرههای غذایی آبزیان در کل کشور را دارا بوده و آماده ارائه خدمات به کارخانههای تولید جیرههای غذایی آبزیان در کل کشور است.