موسوی گفت: امروزه آسیبهای اجتماعی به اصلیترین دغدغه مسئولان نطام تبدیل شده به طوری که مقام معظم رهبری بر پنج مورد از آسیبهای اولویت دار شامل پیشگیری از اعتیاد، حاشینه نشینی، طلاق، بزهکاری و رفتارهای ضد اخلاقی تاکید کرده اند که برای کنترل و کاهش این آسیبها باید همه دستگاههای مسئول اقدام عاجل کنند.
او می گوید: هلال احمر با محوریت سازمان جوانان با تکیه به رسالت خود که کاهش آلام بشری و تأمین سلامت انسانهاست برنامههای حوزه آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد را با جدیت بیشتری دنبال میکند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: به منظور تحقق اهداف والای جمعیت هلال احمر از جمله حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، با توجه به ماموریت اصلی سازمان جوانان هلال احمر یعنی تربیت و آموزش جوانان جهت انجام فعالیتهای بشردوستانه و امدادی هدف از اجرای این پروژه، شبکه سازی و سازماندهی جوانان توانمند به موضوع پیشگیری از شیوع اعتیاد، در میان نسل جوان به عنوان حلقههای میانی است.
موسوی گفت: افزایش خود مراقبتی و کاهش گرایش به اعتیاد در نوجوانان و جوانان، تغییر نگرش و تقویت رفتارهای محافظت کننده در میان این قشر و خانوادههای آن ها از طریق تاثیرگذاری برجنبههای شناختی، عاطفی و رفتاری آنان از اهداف دورههای آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد است.
او می گوید: ترویج فرهنگ سلامت و غنی سازی اوقات فراغت از طریق مشارکت مستمر جوانان و نوجوانان در حوزه سلامت اجتماعی، اجتماعی کردن موضوع پیشگیری از اعتیاد، تقویت و توسعه مهارت معنویت و جهان بینی به عنوان مهمترین مولفه خودکنترلی و خود مراقبتی از دیگر اهداف این دورههای آموزشی است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: برگزاری کارگاه مقدماتی پیشگیری اولیه از اعتیاد یک برنامه آموزشی فشرده است که به صورت مجازی با هدف انتقال دانش و کسب مهارت در موضوع پیشگیری اولیه از اعتیاد در سطح مقدماتی با مشارکت اعضای شرکت کننده برگزار میشود.
به گفته موسوی جامعه هدف این آموزشها اعضای جدیدالورود طرح ملی یاریگران هلال، مدیران، کارکنان و خانوادههای جمعیت هلال احمر طرح یاریگران هلال و اعضای تیمهای حمایت روانی و اجتماعی این طرح هستند.
او می گوید: این دوره آموزشی به مدت چهار روز، روزانه به مدت ۲ ساعت انجام میشود.