سیاوش غلامی گفت: از مباحثی که در یادواره شهدا نباید آن را فراموش کرد و باید آن را به نسل بعدی منتقل کرد، فرهنگ دفاع مقدس است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان، اظهار داشت: در پرتو همین فرهنگ دفاع مقدس است که افزون بر سه دهه را پشت سر گذاشته و در مقابل دشمنان ایستادگی کرده ایم.
غلامی بیان اینکه در طول دوران دفاع مقدس جوانان استان با عضویت در هلال احمر و فراگیری آموزههای امدادی به جبهه دفاع مقدس جهت کمک رسانی اعزام میشدند، تصریح کرد: در طول هشت سال دفاع مقدس، ۱۸ نفر از امدادگران این جمعیت به مقام شهادت نایل شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان، با بیان اینکه دفاع مقدس مقطع طلایی حضور ملت قهرمان، فهیم و انقلابی ایران اسلامی در عرصهی مبارزات حق طلبانه و ضمانت کننده دوام و استمرار انقلاب اسلامی ایران است، گفت: هلال احمر در طول دوران دفاع مقدس و همچنین بعد از آن تاکنون خدمات زیاد و قابل توجهی از جمله آموزش و اعزام امدادگر به جبهههای نبرد حق علیه باطل، اسکان موقت جهت آوارگان، فراهم آوردن مایحتاج روزمره اولیه برای جنگ زدگان و درمان آسیب دیدگان و مجروحان جنگی، ارتباط بین اسرا و خانوادههای عزیزشان داشته که نشان آن شهدای امدادگری است که تقدیم اسلام و انقلاب شدهاند.
سیاوش غلامی با تاکید بر لزوم برگزاری چنین مراسماتی افزود: برگزاری چنین مراسماتی از اهمیت بالایی برخوردار است و امروز وظیفه ما است که ادامه دهنده راه آنان باشیم تا دین خود نسبت به فداکاری و ایثارشان ادا کنیم تا با اطاعت از فرمایشات مقام معظم رهبری در حفظ و حراست ایران اسلامی کوشا باشیم.
گفتنی است در انتهای مراسم از خانوادههای شهدای امدادگر گیلان تقدیر و قدردانی شد.