برداشت خیار محلی در سطح ۱۴ هکتار از اراضی شهرستان طبس آغاز شده است.

چند روزی می‌شود که در شهرستان‌های خراسان جنوبی، سبزی به چشم می‌خورد و کشاورزان مشغول برداشت محصولات کشاورزی خود هستند.

کشاورزان طبس نیز پا به پای سایر کشاورزان برداشت محصولات کشاورزی از جمله خیار محلی طبس را آغاز کرده اند.

برداشت خیار محلی طبس به صورت خانوادگی انجام می‌شود.

اتمام برداشت خیار تا پایان اردیبهشت

یکی از کشاورزان شهرستان طبس گفت: برداشت خیار محلی طبس از اول اردیبهشت آغاز شده و تا پایان این ماه نیز ادامه دارد.

او گفت: از جمله موارد خوب در برداشت خیار این است که خانواده‌ها در کنار یکدیگر این محصول را برداشت می‌کنند و علاوه بر پیشرفت کار، صفا و صمیمیت نیز وجود دارد.


بیشتر بخوانید


یکی دیگر از کشاورزان روستای کریت طبس نیز گفت: نوع خیاری که در شهرستان طبس کشت می‌شود، هم کیفیت خوبی دارد و هم عطر و طعم آن بی نظیر است.

او گفت: کریت جزو قطب‌های تولید خیار در شهرستان طبس به شمار می‌رود.

کشت ۳ نوع خیار در طبس

بخشایی مدیر جهاد کشاورزی طبس گفت: بتا، آلفا و سوپر دومینوس ارقامی خیار‌های کشت شده در شهرستان طبس است که هر کدام از کیفیت بالایی برخوردار است.

او گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۸۰ تُن خیار در شهرستان طبس برداشت شود.

بخشایی گفت: کشت زیرپلاستیکی و کشت در فضای باز دو نوع کشت خیار در شهرستان طبس است که با وجود هزینه بالاتر کشت زیرپلاستیکی، استقبال از آن به دلیل مزایای موجود در این نوع کشت بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی طبس گفت: ۱۴ هکتار از اراضی شهرستان زیرکشت خیار محلی قرار دارد که ۱۰ هکتار آن مربوط به روستای کریت است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.