تصاویری از ضریح ساخته شده توسط ایرانیان برای امامان بقیع که پس از تخریب بقیع توسط وهابیون مفقود شده بود.

حدود ۵۰ سال گذشته پس از آبگرفتگی در خانه یک مهندس آلمانی، میراث اسلام شیعی که شامل عکس‌هایی است که ارنست هولستر، از کارپردازان خطوط تلگراف در ایران دوره قاجار، ثبت کرده بود، پیدا شد.

در زیرزمین عمارت خانوادگی هولستر پنح صندوق قلع‌اندود یافت شد که در آن، اثری از آخرین پیشکش ایرانیان به امامان قبرستان بقیع وجود داشته است. ضریح امام حسن علیه‌السلام سال ۱۳۱۰ قمری در اصفهان ساخته شد و و قرار بود بعد از انتقال به عربستان، در مدینه نصب شود که البته پس از گذشت حدود ۱۴ سال ضریح ساخته شده توسط ایرانیان، در بقیع نصب شد.

پیش از ارسال این ضریح، هولستر تصاویری از آن ثبت کرد. اما با تخریب بقیع توسط وهابیون، تصاویر ضریح حرم بقیع که در اصفهان گرفته شده بود هم مفقود شد.

مسئولان مرکز آرشیو عثمانی در استانبول ترکیه می‌گویند که همزمان با اینکه گروه‌های افراطی مزار و حرم چند تن از اهل بیت علیهم السلام را در قبرستان بقیع تخریب کردند، تصاویر ارنست هولستر از یک میراث شیعی و تاریخی ایران مخفی شد و کسی به آن‌ها دسترسی نداشت.

با این وجود، پس از سال‌ها، پنج صندوق قلع اندود شده که در آن تصاویری از آخرین پیشکش ایرانیان به امامان بقیع بود، پس از گذشت یک قرن در آلمان و مقابل حاضران از جعبه‌ها خارج شد.

در سالگرد تخریب مزار اهل بیت علیهم‌السلام توسط گروه‌های وهابی در قبرستان بقیع، فطرس مدیا با همکاری پژوهشکده حج و زیارت، مستندی درباره تصاویر ضریح ساخته شده ایرانیان برای امامان بقیع که در آلمان پیدا شد، تولید کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید:

منبع : فارس

برچسب ها: هدیه ، میراث اسلامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
خیلی جالب بود خدالعنت کند کسی که دستور تخریب حرم این عزیزداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
انشاالله به زودی ریشه وهابیت برچیده میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
لعنت بر دشمنان شما ای امامان بزرگوار.جانم به قربانتان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام سپاس گذارم مطلب عالی بود اجرتون با آقا امام حسن مجتبی (ع)