طرز تهیه کانلونی سوخاری + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کانلونی سوخاری را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه کانلونی سوخاری دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه مرغ آب پز شده 1 عدد، پیازچه خرد شده 50 گرم، جعفری ساطوری شده 30 گرم، پنیر خامه‌ای 400 گرم، نمک، فلفل سیاه، جوز هندی به میزان لازم، پودر سوخاری یا پانکو 200 گرم، تخم مرغ 2 عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کانلونی سوخاری را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.