حسینی تبار گفت: از جمعیت ۲۵۰ هزار نفری دانش آموزان یزدی، ۱۰۰ هزار نفر اضافه وزن دارند و این بدین معناست که ۴۰ درصد آینده سازان ایران در معرض خطر قرار دارند.
رئیس اداره سلامت آموزش و پرورش استان یزد گفت: با به صدا درآمدن زنگ خطر چاقی در بین دانش آموزان، طرح مثبت کوچ در سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۴۰۱ در مدارس استان یزد اجرا شد.
به گفته این مسئول تاکنون پنج هزار دانش آموز در سامانه ثبت نام کرده و در صورتی که دانش آموزی دارای اضافه وزن یا کمبود وزن باشد، برای ارائه مشاوره تغذیهای به مرکز دیابت و سایر مراکز درمانی استان ارجاع داده میشود.
معاون فنی مرکز بهداشت استان هم با اشاره به شیوع بیماریهای واگیر در استان یزد گفت: بر اساس آخرین مطالعات انجام شده، یزد در ابتلا به دیابت رتبه اول و در ابتلا به فشار خون رتبه دوم را در کشور دارد.
دکتر شریفی گفت: این استان در کم تحرکی هم رتبه اول را از آن خود کرده که این موضوع منشاء بسیاری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، قلبی و عروقی و سرطان به شمار میآید.
او گفت: فعالیت بدنی بسیاری از افراد به ویژه دانش آموزان در اپیدمی کرونا کاهش یافته و شاهد افزایش چاقی و شاخصهای توده بدنی در این گروه از افراد جامعه هستیم.
شریفی گفت: سبک زندگی نادرست، تغذیه نامناسب کاهش تحرک بدن از دلایل چاقی دانش آموزان است.