سعید فرهادی گفت: طرح نظارت بر نانواییهای استان گلستان با هدف عرضه نان با کیفیت و استاندارد به طور مستمر در حال اجراست.
او گفت: در این طرح، کیفیت آرد، نان، سبوس، نمک، دستگاههای پخت، وزن کیسههای آرد و چونه و همیچنین تناسب آرد تخصیصی با نان عرضه شده، ارزیابی میشود.
فرهادی گفت:حتی وزن کیسههای آرد که به واحدهای نانوایی تحویل داده میشود نیز مورد نظارت قرار میگیرد.
به گفته عضو اتحادیه خبازان گلستان ترازوی نانواییها در طول سال مورد آزمون قرار میگیرد تا از کم فروشی جلوگیری شود.