آزمایش ها روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده اند واکسن آزمایشی کووید ۱۹ به شکل قرص می‌تواند موثر باشد.

واکسن‌های فعلی خطر ابتلا به بیماری جدی کووید ۱۹ و بستری شدن در بیمارستان را کاهش می‌دهند؛ اما در برابر مقابله با عفونت با کرونا خیلی موثر نیستند.

استفانی لانگل، سرپرست این مطالعه از دانشگاه دوک در کارولینای شمالی، در این باره گفت: توسعه واکسن‌هایی که نه تنها در برابر بیماری‌ها نقش محافظتی دارند، بلکه انتقال به افراد واکسینه نشده را کاهش می‌دهند، فایده قابل توجهی خواهد داشت.

در آزمایش‌هایی که روی همستر انجام شد، واکسن باعث واکنش آنتی‌بادی قوی در خون و ریه‌ها شد. هنگامی که حیوانات در سطوح بالا در معرض کرونا قرار گرفتند و به عفونت‌های جدید مبتلا شدند، نسبت به همستر‌های واکسینه نشده علائم کمتری داشتند.

بر اساس این مطالعه، همستر‌های واکسینه شده دارای مقادیر کمتری ویروس عفونی در بینی و ریه‌ها بودند. بنابراین از طریق قرار گرفتن در معرض هوای معمولی ویروس را دفع نکردند.

نویسندگان مطالعه توضیح دادند که واکسن جدید از یک آدنوویروس به عنوان یک ناقل برای بیان پروتئین خوشه‌ای کرونا استفاده می‌کند.

برخلاف واکسن‌هایی که به عضله تزریق می‌شوند، واکسن آزمایشی به شکل قرص به دنبال خنثی کردن ویروس کرونا با افزایش تولید ایمونوگلوبولین A- اولین خط دفاعی سیستم ایمنی در برابر عوامل بیماری‌زا- در بافت مخاطی بینی و ریه‌ها است.

لانگل گفت: داده‌های ما نشان می‌دهند که ایمن‌سازی مخاطی یک رویکرد مناسب برای کاهش شیوع کووید از طریق انتقال هوا است.

منبع: مدیسن نت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
حالا که مردم عاقل شده اند و جانشان را دوست دارند و از واکسن استقبال نمیکنن، رفته اند سراغ قرص؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
این قرص هایتان را خودتان بخورید...!!!
آخرین اخبار