مهدی امینی دبیر کارگروه آرد و نان آباده در اولین جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان گفت: مسائل و مشکلات نانواییهای شهرستان با حضور اعضای کارگروه بررسی و در این خصوص تصمیم گیری شد.
به گفته او هرگونه تغییر مکان یا خرید و فروش امتیاز نانواییها باید ابتدا در کارگروه بررسی و تایید شود.
او ساعات شیفت نانواییها را پخت اول: ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۸ و ۳۰ دقیقه، پخت دوم: ۱۱ و ۱۵ دقیقه تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و پخت سوم: ۱۶ و ۴۵ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.
امینی گفت: همشهریان میتوانند هرگونه تخلف در حوزه نان و آرد رابه شماره بازرسی این مدیریت به شماره ۴۴۳۵۴۰۴۲ گزارش دهند.