حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گفت : بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب، فرهنگ کشور را میتوان در سه عرصه مهم مشاهده کرد که شامل عرصه تصمیم گیریهای کلان کشور، شکل دهنده به ذهن و رفتار عمومی و سیاستهای کلان آموزشی دستگاههای فرهنگی است.
تصور نشود که دشمن در جنگ نرم خوابیده است بلکه شبانه روز در حال تلاش برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی از این حوزه است.
با وجود شرایط کرونایی در سال گذشته حدود هشت جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار و ۱۸ دستور جلسه بررسی و ۲۱ مصوبه در این جلسات مصوب شد.
از جمله اقدامات مهم این شورا در سال گذشته تنظیم به موقع نقشه مهندسی فرهنگی برش استانی است و این استان جزو اولین استانهای کشور در تنظیم این نقشه است.
در این راستا باید کارگروههایی جهت پیگیری نقشه مهندسی فرهنگی برش استانی تشکیل شود و اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی نیز مصوبات این شورا را پیگیری کند تا نتیجه مصوبات دیده شود.
در سال جدید نیز باید با جدیت به سمتی حرکت کرد که بود و نبود شورای فرهنگ عمومی مهم باشد و طوری نباشد که این شورا اثری در جامعه نداشته و بود و نبود آن تفاوتی در جامعه ایجاد نکند.
مسوولان دستگاهها باید نسبت به فرهنگ دغدغهمند باشند و اگر هدف آنان برای حضور در جلسات شورای فرهنگ عمومی فقط رفع تکلیف باشد، اهداف این شورا محقق نخواهد شد.
توجه به فرهنگ را باید از خود شروع کرد و منظم بودن در جلسات شورا یکی از راههای توجه به این حوزه است.
اعضای شورای فرهنگ عمومی باید قبل از شرکت در جلسات مطالعاتی در مورد دستور کار جلسات انجام دهند و ایده ها، پیشنهادات، راهکارها و برنامههای خود را در این زمینه ارایه کنند.
اعضای شورا و مسئولان باید مسایل اولویت دار فرهنگی جامعه را شناسایی کنند و با محتوا بخشی به مباحث شورا، روی برنامههای فرهنگی جدیت نشان دهند.
در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان ۲ دستور جلسه، نظامنامه پیوست فرهنگی و تبادل نظر در مورد برنامههای ۱۴۰۱ شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.