رئیس اداره نظارت بر اچرای استاندارد مازندران از معدوم سازی بیش از ۲.۵ تن خمیر مرغ غیر‌مجاز در استان خبر داد.

محسن خالقی گفت: در هنگام بازرسی کارشناسان اداره کل استاندارد مازندران از سه شرکت تحت پوشش تولید و بسته بندی فرآورده‌های خام منجمد گوشتی، ۲ هزار و ۶۵۰ کیلو گرم خمیر مرغ غیر مجاز کشف و ضبط شد.

او می‌گوید: با هماهنگی اداره کل دامپزشکی مازندران و پس از اخذ مجوز‌های قضایی بخشی از این محموله که قابلیت مصرف دامی و طیور داشته اند در مراکز مجاز به ضایعات مفید و مصرف دام و طیور تبدیل و مابقی که دارای آلودگی‌های مشخص بوده اند در یکی از کشتارگاه‌های استان با رعایت موازین بهداشتی و ایمن معدوم شدند.

به گفته خالقی استاندارد در راستای حفظ سلامت و امنیت جامعه به ویژه در رصد و پایش مستمر محسوس و نامحسوس تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌گیرد.

استفاده و نگهداری هرگونه خمیر مرغ برای تولید فرآورده‌های خام منجمد (همبرگر و کباب لقمه) حسب دستورالعمل‌های استاندارد غیر مجاز و ممنوع بوده و در صورت مشاهده این فرآورده، سریعاً ضبط و جمع آوری می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.