مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: صادرات از پایانه مرزی میرجاوه در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹، رشد ۵۳درصدی داشته است.

ایوب کرد  گفت: یک میلیون و ۵۶ هزار و ۳۶۱ تن‌کالا توسط ۴۶هزار و ۱۲۹دستگاه کامیون در این مدت از پایانه مرزی میرجاوه به کشور پاکستان صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۳درصدی را نشان می‌دهد.

او، گاز مایع، گوجه فرنگی و هیدروکربن را از عمده‌ترین کالا‌های صادراتی ازپایانه مرزی میرجاوه در این مدت ذکر کرد.

او گفت: پایانه مرزی میرجاوه همواره یکی ازپایانه‌های فعال کشور درحوزه صادرات، واردات وترانزیت بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان یکی ازاستان‌هایی است که بیشترین مرز خاکی و آبی را دارد، سابقه تاریخی این استان در مبادلات تجاری و قرارداشتن در مهم‌ترین مسیر تجاری دنیای قدیم (جاده ابریشم) و نیز مراودات قومی و فرهنگی و اجتماعی مرزنشینان با کشور‌های همسایه این استان پهناور، کشورمان را همواره در یک موقعیت صادراتی خاص قرار داده است.

کرد اصلی‌ترین قابلیت توسعه سیستان و بلوچستان را تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل عنوان کرد و افزود: سال گذشته علیرغم شیوع بیماری کرونا، روند صادرات از پایانه مرزی میرجاوه بدون توقف صورت گرفت و در حال حاضر هم به طور متوسط روزانه بیش از ۳۰۰ دستگاه کامیون از پایانه مرزی میرجاوه تردد می‌ کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.