در بازرسی‌های انجام شده در ماه رمضان، ۱۴۷ واحد صنفی به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی در شهرستان دزفول تعطیل شدند.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول در ماه مبارک رمضان با ۶هزار و ۷۹۳ مورد بازدید از اصناف و اماکن عمومی بر روند تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی نظارت کردند. 

غلامرضا زادمهر می گوید: در این مدت، یک هزار و ۴۷۱ مورد اخطار صادر و ۱۴۷ واحد صنفی تعطیل شد.

به گفته او در این مدت ۲۴۷ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و حدود یک هزار و ۷۵۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و منقضی شده معدوم شد.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: پنج هزار و ۷۱۶ مورد کلرسنجی و ۲۴۹ نمونه آب طی این مدت مورد آزمایش میکروبی قرار گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.