دانشگاه‌ها در هفته‌ای که گذشت با اخبار متعددی همراه بودند.

دانشگاه ها در هفته ای که گذشت با اخبار متعددی همراه بود که در ادامه می خوانید.

نکات طلایی انتخاب رشته که نهمی‌ها نباید از آن بی‌خبر باشند

انتخاب رشته پایه نهم، احتمالا مهم‌ترین انتخاب هر دانش آموزی است؛ چرا که تعیین کننده سرنوشت آن‌ها در مسیر شغلی و درآمدزایی آینده است.

دانش آموز دوره نهم برای ورود به دهم باید یکی از رشته‌های علوم تجربی، ریاضی، انسانی، کار و دانش، فنی و حرفه‌ای و معارف اسلامی را انتخاب کند.

انتخاب رشته دوره نهم بیشتر خانواده‌ها و دانش آموزان را دچار نگرانی و دغدغه می‌کند و این موضوع تصمیم گیری آن‌ها را با دشواری همراه خواهد کرد. بنابراین دانش آموزان باید در این مسیر دغدغه‌ها و ابعاد فردی و اجتماعی خویش را در اولویت قرار داده و بر اساس استعداد‌ها و توانایی هایشان انتخاب رشته کنند تا بتوانند در آینده ورود مناسبی به بازار کار داشته باشند.

مهلا دشتی، مشاور تحصیلی گفت: از آن جایی که انتخاب رشته دانش آموزان دبیرستانی اولین انتخاب زندگی آن ها است؛ بنابراین باعث تغییر مسیر زندگی خواهد شد.

امتحانات پایان نیمسال دانشگاه پیام نور حتما حضوری برگزار می‌شوند

ابراهیم تقی زاده گفت: با توجه به این که آزمون‌های مجازی در مقطعی خاص و به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزار می‌شدند، با گذشت از این بحران، دانشگاه به روال سابق خود باز می‌گردد.

او گفت: بعد از بحران کرونا دانشگاه باید به روال گذشته بازگردد و تمامی امتحانات دانشگاه در این نیمسال به صورت کاملا حضوری خواهند بود.

به گفته وی روسای استانی و دبیرخانه‌های مناطق موظف هستند، برای برقراری نظم، سلامت و امنیت خاطر دانشجویان در حوزه‌های امتحانی اهتمام ورزند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه نیز گفت: آزمون‌های متمرکز و حضوری مهم‌ترین ویژگی دانشگاه پیام نور هستند.

او گفت: آزمون‌های متمرکز و حضوری این دانشگاه یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد و ضامن کیفیت آموزش است. دانشگاه پیام نور از بدو تاسیس تمامی امتحانات خود را به صورت متمرکز، سراسری و حضوری برگزار کرده و یکی از دلایل تضمین کیفیت آموزشی این دانشگاه همین آزمون ها است.

به گفته علیرضا دل افکار دانشگاه پیام نور به پیروی از سیاست‌های اتخاذ شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و حفظ سلامت دانشجویان، آزمون‌های پایان نیمسال را طی دو سال گذشته به اساتید واگذار کرد و در حال حاضر لازم است که با برداشته شدن محدودیت‌های کرونا و همچنین تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به روال گذشته خود بازگردد.

او گفت: تصمیم برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال جاری بر اساس کارشناسی‌های به عمل آمده اتخاذ شده و از آغاز این نیمسال به صورت مرتب به کلیه دانشجویان اطلاع رسانی شده است.

ایران از لحاظ گیاهان دارویی شرایط مناسبی دارد

عزیزالله حبیبی گفت: اهمیت برگزاری سمپوزیوم به این علت است که اقلیم ایران به دلیل شرایط خاص استثنایی است و گونه های گیاهی نادر در کشور ما وجود دارند. بیشتر آن ها خاصیت دارویی دارند. مردم ایران باید گیاهان را در هر جای دنیا مورد توجه قرار دهند و آن ها را به جهانیان معرفی کنند. 

به گفته رئیس دانشگاه خوارزمی کشورهای اروپایی و یونسکو، انجمن زیست شناسی ایران و دانشکده های مرتبط با زیست شناسی در سمپوزیوم بین المللی فلورا ایرانیکا مشارکت دارند. 

او گفت: دانشگاه خوارزمی به تناسب پیشینه فعالیت در علوم پایه، پیشکسوت این حوزه است و یکی از بانک های نگهداری گیاهان دانشگاه خوارزمی ثبت بین المللی شده است. علاقه مندی های دو جانبه بین ایران و اتریش در قالب پروژه های بین الملل گیاهان دارویی مد نظر است و این موضوع ظرفیتی را برای فعالیت دانشجویان دکتری در حوزه گیاه شناسی دارویی ایجاد خواهد کرد. اگر تجاری سازی شود پتانسیل مناسبی را برای ایران و کشورهای خارجی ایجاد خواهد کرد.

به گفته حبیبی گیاه شناسی های دارویی می تواند اثرات زیست محیطی در گرد و غبار مناطق مختلف ایران داشته باشد، اما تحقق آن نیازمند برنامه ریزی های لازم است.

نشست سمپوزیوم بین المللي فلورا ایرانیکا محل و کانونی برای تبادل اطلاعات در حوزه گیاه شناسی است که می تواند برای دانشمندان و محققان مفید و موثر باشد.
 
نام نویسی متقاضیان آزمون تخصصی دکترا صرفاً از طریق سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به آدرس www.azmoon.org انجام خواهد شد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت تمایل ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری، اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به نام نویسی و انتخاب رشته / محل‌های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/محل، کد رهگیری و نسخه چاپی نام نویسی خود را تهیه و تا زمان برگزاری آزمون و اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

برگزاری آزمون استخدامي رشته‌هاي شغلی آموزش و پرورش در ۲۲۳ شهرستان

حسن مروتی گفت: بیش از ۵۹۳ هزار نفر متقاضی نهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی هستند که از این تعداد ۵۰۰ هزار و ۴۷ نفر شامل ۳۶۳ هزار و ۸۰۷ نفر زن و ۱۳۶ هزار و ۲۴۰ نفر مرد متقاضی شرکت در آزمون رشته‌های شغلی آموزش و پرورش هستند که آزمون آنها در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

حدود ۹۳ هزار نفر نیز داوطلب رشته‌های شغلی سایر دستگاه‌ها اجرایی در نهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی هستند که آزمون آنها در ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

 مروتی با بیان اینکه کارت آزمون استخدامی رشته‌های شغلی آموزش و پرورش روز سه‌شنبه ۱۳ اردیبهشت منتشر شده و در اختیار داوطلبان قرار گرفته است، می گوید: این آزمون در ۲۲۳ شهرستان و ۳۴۶ حوزه امتحانی در سراسر کشور برگزار می‌شود و داوطلبان باید بر اساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوطه مراجعه کنند.

سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای شرکت در این آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

او  با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با شیوع بیماری کرونا در نظر گرفته شده، گفت: ضروری است داوطلبان عزیز در این مورد همکاری لازم را به عمل آورند.

مروتی درباره جزئیات برگزاری این آزمون گفت: جزئیات برگزاری نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۴۰۱ به صورت اطلاعیه در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر شده است و لازم است داوطلبان به دقت آن را مطالعه کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار