امروز دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) شاخص کل بورس در ابتدای معاملات با رشد ۴۶۷ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۲۳ هزار واحد قرار گرفت. در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس با رشد ۶ هزار و ۲۸۷ واحد در تراز یک میلیون و ۵۲۹ هزار و ۷۵۸ واحد متوقف شد.
آرتا اسدی سادات تحلیلگر بازار سرمایه گفت: اخباری که بازار امروز را تحت تاثیر قرار داد، خبر تصویب طرح های کاربردی برای کنترل مصرف برق که احتمال مدیریت مصرف برق را برای ما فراهم می آورد و صنایع مختلف را با چالش قطعی برق مواجه نمی کند. بحث دیگر عرضه اولیه هایی که امسال قرار است منتشر شود، همچنین ۱۷ نماینده مجلس در خصوص ایرادات خودرو و عدم شفافیت صورت های مالی در دو خودروساز اصلی کشور صحت کردند.
اخبار دیگری که بر روند بازار موثر بود، تزریق هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به بازار بورس تا پایان اردیبهشت، احتمال پرداخت سود سهام عدالت به بازماندگان تا پایان اردیبهشت و همچنین احتمال لغو ممنوعیت لوازم خانگی است.
ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم ۳ هزار و ۶۱۱ میلیارد تومان رسید. «شپنا»، «فولاد» و «رمپنا» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «شستا»، «شپنا» و «خگستر» سه نماد پر تراکنش بودند.
شاخص کل هم وزن هم با رشد سه هزار و ۴۰۴ واحد روی پله ۴۲۲ هزار و ۵۱۵ واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد ۷ هزار و ۳۹۰ میلیارد سهم به ارزش ۳ هزار و ۶۱۱ میلیارد تومان رسید.
شاخص فرابورس هم با افت ۱۹ واحد روی پله ۲۰ هزار و ۹۱۹ واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز در فرابورس ایران به تعداد ۹۵۶ میلیون سهم و به ارزش یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان رسید.
نمادهای شپنا، رمپنا و شبندر به ترتیب با ۱۴۳۲.۴۶، ۷۷۴.۰۳ و ۶۷۵.۲۳ واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نمادهای فولاد، وتجارت و وبصادر به ترتیب با ۸۰۹.۹۷، ۱۷۴.۴۵ و ۱۶۷.۴۶ واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.
نمادهای شاوان، وملل و خدیزل به ترتیب با ۹.۲۸، ۶.۷۴ و ۶.۵۶ واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نمادهای آریا، زاگرس و شگویا به ترتیب با ۵۷.۶۵، ۵.۶۹ و ۵.۲۴ واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.
امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۶۰۴ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «فرآورده نفتی»، «فلزات اساسی» و «شیمیایی» در رتبههای بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.
سهام شرکتهای شپاکسا، غسالم و سشمال بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکتهای انرژی ۱، کطبس و لپارس بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.
سهام شرکتهای سپردیس، دبالک و ودی بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت غفارس، چخزر و شاروم بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.
بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکتهای شبریز، آسیاتک و افران بیشترین عرضه فروش را نمادهای همای، یاقوت و فیروزا در بورس ایران داشتند.
بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکتهای ثبات، سپیدما و آسامید بیشترین عرضه فروش سهام را نمادهای تابان ۰۳، اوصتا و اراد ۸۶ در بورس ایران داشتند.
نمادهای جم ۴، کمند و پالایش بیشترین ارزش معامله و نمادهای شستا، خساپا و خودرو بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.
نمادهای اراد ۶۵۴، اعتماد و اوصتا بیشترین ارزش معامله و نمادهای کرمان، تجلی و سبزوار بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.
نماز بخونی
حتما فردام فطریه میدی
بعد چی باعث شده فک کنی کلاهی که سر سهامداران پالایشی گذاشتی حتما نماز روزه هات قبوله !!!!!
حتی شمام که نظرات رو منتشر نمیکنی شریک جرمی
فطر شد و بازم به سهامداران پالایشی ادامه دار ظلم میکنن
یعنی همه سهام از چنگ مردم در نیارن نمیخوان این صندوق رشدی کنه
کدوم قدرتی جلوی رشد پالایش و دارا یکم رو گرفتن ؟
مگه میشه صندوقی با 50 درصد فاصله زیر ناو معامله بشه ؟
با اینکه شمام شریک دزد شدین و نظرات بورسی رو منتشر نمیکنید
بازم میگم وعده های پالایش یکم به کجا رسید؟
وقتی همه سهم ها 50 درصد رشد کردن چرا دارا و پالایش نمیذارن رشد کنن ؟
چه منفعتی توی این دو صندوق براشون هست که حتی بی آبرو شدن رو ترجیح میدن ؟
مگه میشه حتی 4 زیرمجموعه بالای 60 درصد رشد کردن این پالایش رشدی نکنه ؟