مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری استان در سال ۱۴۰۰ تاکنون نسبت به پارسال ۹۰۰تن افزایش یافته است.

فیض الله آذرفر گفت: میزان تولید گوشت قرمز عشایر کهگیلویه و بویراحمد که در سال‌ ۱۳۹۹ هشت هزار و ۱۰۰ تن بود هم اکنون به ۹ هزار تن رسیده است.

او با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات بانکی از جمله دلایل مهم افزایش تولید گوشت در مناطق عشایری استان است می گوید: از پارسال تاکنون هفت میلیارد و ۱۹۲ میلیون تومان تسهیلات بانکی خرید علوفه و پرواربندی به دامداران این مناطق پرداخت شده است.

به گفته مدیرکل امور عشایر استان، پارسال ۶ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و همچنین ۷۰۲ میلیون تومان از محل منابع مالی ماده ۱۰و۱۲ خشکسالی به متقاضیان عشایر این استان پرداخت شده است.

آذرفر با بیان اینکه مبلغ هر فقره وام های مذکور براساس تعداد دام های ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده می گوید: رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال برای عشایر و تامین گوشت و شیر مورد نیاز استان از اهداف پرداخت تسهیلات است.

او با بیان اینکه با اجرای این طرح میزان تولید گوشت قرمز در این استان ۱۰ درصد افزایش یافت گفت: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران داشته است.

به گفته مدیرکل امور عشایر استان، در زمان حاضر ۶۰ در صد از گوشت استان در مناطق عشایری تولید می شود.

آذر فر با بیان اینکه تولید سایر فرآورده های دامی در استان تغییری نکرده است می گوید: پارسال ۳۵ هزار تن شیر، ۴۰۰ تن پشم و ۱۵۰ تن کشک در مناطق عشایری استان تولید شد.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌میلیون رأس دام سبک و سنگین دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.