حسنعلی میرعبدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شد گفت: همچنین سه هزار و ۵۴۲ نفر از طریق آزمون استخدامی در سالجاری به بدنه آموزش و پرورش افزوده خواهند شد.
او گفت: سهمیه جذب در دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان نیز ۲ هزار و ۸۰۰ نفر است، و بدنبال افزایش سهمیه در این دانشگاه نیز هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بر بروزرسانی اطلاعات و مهارتهای نیروی انسانی تاکید کرد و گفت: بسیاری از دورههای ضمن خدمت با هدف توسعه توانمندیهای معلمان برگزار میشود که در این زمینه از ظرفیت نیروهای جهادی در برگزاری کارگاههای آموزشی استفاده شده است.
میرعبدی کمبود فضای آموزشی را یکی دیگر از مشکلات مهم آموزش و پرورش استان عنوان کرد و گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۵ و در سیستان و بلوچستان ۳.۲ مترمربع است.
او گفت: با وجود اینکه سالانه بیش از هزار کلاس درس توسط اداره کل نوسازی مدارس در استان ساخته و تحویل آموزش و پرورش میشود، به دلیل رشد فزآینده جمعیت دانش آموزی همواره با مشکل کمبود فضا روبرو هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت:شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل یکی از اولویتهای کاری آموزش و پرورش استان است که برای کاهش آمار بازماندگان از تحصیل، توسعه مدارس شبانه روزی، اجرای طرح روستا مرکزی و طرح صندلیهای خالی در دستور کار است.
میرعبدی گفت:در این خصوص شاهد رشد ۶۷ درصدی اعتبار مدارس شبانه روزی، رشد ۳۹ درصدی طرح روستا مرکزی برای سرویس دهی دانش آموزان مدارس روستایی و عشایری و رشد ۶۶ درصدی سرانه عمومی مدارس در سال تحصیلی جاری بودیم.
او گفت: پراکندگی غیرمتعارف روستاها یکی از دلایل عمده بازماندگی و یا ترک تحصیل در این استان بویژه در میان دانش آموزان دختر است که با توسعه مدارس شبانه روزی و اجرای طرح روستا مرکزی میتوان تا حدودی این مشکل را برطرف کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به نقش آموزش و پرورش در کمک به فرهنگ اشتغال در استان اشاره کرد و گفت: اگر چه آموزش و پرورش نمیتواند مستقیما در اشتغال آفرینی نقش داشته باشد، اما با فراهم کردن بستر فرهنگی در این زمینه میتواند موثر باشد.
میرعبدی توسعه هنرستانها و رشتههای مهارتی را یکی از مهمترین اقدامات برای ایجاد بستر فرهنگی اشتغال در استان عنوان کرد و گفت: در شورای آموزش و پرورش استان ساخت ۲۸۳ هنرستان و همچنین توسعه هنرستانهای وابسته به برخی دستگاههای اجرایی در استان به تصویب رسیده است.
او به ساماندهی فعالیت موسسات خیریه و مردم نهاد و همچنین گروههای جهادی در حوزه آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: ظرفیت بسیار عظیمی از خیرین و گروههای جهادی وجود دارد که باید به نحو احسن از آن بهره برد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به افت تحصیلی پنهان دانش آموزان در دوران آموزش مجازی گفت: به منظور جبران این اُفت تحصیلی با شروع به کار قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی ۷۳ تیم از گروههای جهادی در استان مستقر شدند.
میرعبدی گفت: در ۳۳ شهرستان و منطقه سیستان و بلوچستان ۲۵۸ پایگاه ۶ هزار و ۳۰ دانش آموز استان در مناطق محروم را تحت پوشش خود قرار داده اند.
او گفت: همچنین در ایام تعطیلات تابستانی نیز طبق برنامه ریزی انجام شده با استفاده از ظرفیت دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان طرح جبران و تثبیت یادگیری در استان اجرا خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به آمار واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان گفت: پوشش نوبت اول و دوم واکسیناسیون در بین فرهنگیان به ۹۹ درصد رسیده و ۶۴ درصد همکاران فرهنگی نیز نوبت سوم واکسن را دریافت کرده اند.
او گفت: در میان دانش آموزان استان نیز ۹۶ درصد نوبت اول و ۸۵.۵ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
میرعبدی گفت: در طول مدت فعالیت مدارس در دوران کرونا بیشاز هفت هزار بازدید مشترک از سوی آموزش و پرورش استان و دانشگاه علوم پزشکی در مدارس انجام شده است.
او گفت: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با استفاده از همه ظرفیت ها، ۷۰ هزار ماسک تهیه و بین دانش آموزان توزیع شد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ معلم استان در مرحله استانی جلوههای ویژه معلمی در زیست بوم جدید، به عنوان معلمان برگزیده انتخاب و به مرحله کشوری راه یافتند.
وی با تاکید بر رویکرد دانش آموز محوری در اجرای برنامههای هفته معلم گفت: یکی از ویژه برنامههای این هفته، پویش معلم خوب در شبکه شاد است که همه دانش آموزان میتوانند با تهیه ویدیوهای ۱۲۰ ثانیهای به معرفی معلمان خود بپردازند.
میرعبدی گفت: اجرای سرود زنده توسط دانش آموزان در نقاط مختلف شهر زاهدان، اجرای مسابقات ورزشی و فرهنگی، دیدار با خانواده معلمان آسیب دیده از کرونا، تجلیل از معلمان نمونه در تمامی شهرستانها و مناطق استان، دیدار با معلمان و دانشجو معلمان، دیدار با خانواده معظم شهدای فرهنگی و غبارروبی مزار شهدای زاهدان و شهید گمنام ۱۶ ساله آرمیده در اردوگاه فاطمه الزهرا (س) از مهمترین برنامههای پیش بینی شده در هفته معلم خواهد بود.
مسئولین محترم سیستان بلوچستان
چنانچه کمبود معلم از مشکلات عدیده ی این استان است چرا از کارنامه سبزهای آزمون استخدامی که در مرحله ی مصاحبه رد شده اند دعوت به همکاری نمیکنید؟ چون آن ها با شرایط کار آشنا بوده و خود داوطلبانه حاضر به همکاری در حیطه ی شغل معلمی بوده اند، میتوانید با توجه به نمره ی نهایی کل که گرفته اند آن ها را جایگزین کنید. بنده هم حاضر به همکاری هستم
با تشکر احمدی
09177061839
اینجانب یحیی شهنوازی رشته آموزش ابتدایی مقطع کاردانی واقعا اگه کمبود معلم در بلوچستان هست بنده از بس شوق معلمی دارم تقاضا دارم این بنده که گزینش در تهران انجام شده و صلاحیت معلمی را دارم جذب نمایید تشکر یحیی شهنوازی
۰۹۱۵۷۵۱۴۸۹۰