نمایندگان تشکلهای صنفی کارگران در جلسه با رئیس جمهور امنیت شغلی را دغدغه جامعه کارگران مطرح کردند و رئیس جمهور هم از وزیر کار خواست که این مسئله را با در نظر گرفتن همه اقتضائات و جوانب موضوع و با مشارکت خود کارگران، فعالان کارگری و اقتصادی و همه بخشهای مرتبط و مسئول، پیگیری و برطرف کند تا یک اطمینان و آرامش نسبی برای کارگران ایجاد شود.
در ماده ۷ قانون کار امنیت شغلی کارگران تضمین شده است
در تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار آمده است که حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد توسط وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.
تبصره ۲ - در کارهایی که طبع آنها جنبه مستمر دارد. در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دائمی تلقی میشود.
تبصره ۳ - قراردادهای مربوط به قانون کار در صورت کتبی بودن باید در فرم مخصوصی باشد که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چارچوب قوانین و مقررات تهیه میشود و در اختیار طرفین قرار میگیرد.
قراردادهای سفید و کوتاه مدت رسیدگی شود
تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار مدتهاست که اجرا نمیشود و در کارهایی که ماهیت مستمر دارند هم با کارگران قراردادهای موقت بسته میشود و این موضوع امنیت شغلی کارگران را در لبهی پرتگاه قرار داده است.
برخی از کارگران با وجود داشتن سابقه کار همچنان قراردادهای ۸۹ روزه دارند و در تماس با باشگاه خبرنگاران این موضوع را مطرح کردند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: آیت الله رئیسی دستور دادند که به مساله قراردادهای سفید و کوتاه مدت کارگران رسیدگی شود.
به گفته عبدالملکی، بازرسان باید امسال برنامه جدی و جدیدی برای بازرسی از فضای کار داشته باشند و به طور ویژهتر مباحث حوزه کارگری مورد بررسی قرار گیرد.
قراردادهای موقت امنیت شغلی کارگران ضعیف کرده است
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی گفت: با افزایش قراردادهای موقت امنیت شغلی کارگران ضعیفتر شده است و مهمترین خواستهی ما حذف دادنامهی ۱۷۹دیوان عدالت اداری و حذف قراردادهای موقت است. از سال ۷۳ که این دادنامه را دیوان عدالت اداری صادر کرد به نوعی بردهداری نوین شکل گرفت و کارگران دیگر نتوانستند از حقوق خود دفاع کنند.
به گفته بیات، در انتهای سال ۹۸ تبصره یک ماده ۷ قانون کار اصلاح و حداکثر سقف قراردادهای موقت ۴سال ابلاغ شد. از سال آینده هیات دولت باید این سقف زمانی را به تمام ادارات کل کار ابلاغ کند تا هیاتهای تشخیص و حل اختلاف بتوانند طبق آن رای دهند.
او گفت: یعنی سقف قراردادهای موقت و پیمانی و پروژهای ۴ سال است و ما دیگر نباید نیروی کاری داشته باشیم که با ۲۵ سال سابقه کار قرارداد زیر یک ساله داشته باشد.
ویا بازنشسته سی سال کارگری یا کارمندی یا سی سال بیمه اآزاد الان باید با کف حقوق یک آدم بیکار که یک روز هم برای دولت کارگری یا کارمندی نکرده مقایسه شوم
همه بیمه دارن اما بیمه پایه و کارگری یعنی بیمه با بیمه پرداختی فرق داره
هر بارم افزایش حقوق میدن باز قیمت ها افزایش میدن
فقط فردارو ما یادشونیم بعد از اون رفت تا سال بعد باز هم ۱۱ اردیبهشت بیان ی روز شعار بدن و برن همیشه همین بوده
سیاستمون عین دیانتمونه را تازه فهمیم
اگر در دولت مردمی شما برای امثال ما کاری انجام نشود در هیچ دولتی کاری نخواهد شد.
نه بیمه تامین اجتماعی داریم نه حقوق کافی حتی برابر با حداقل دریافتی قانون کار
واقعا با دریافتی حدود دو میلیون تومان چگونه می توان با این شرایط تورمی روزگار را گذراند؟
از شما خواهشمندم با مدیرانی که خود از بانیان وضع موجود هستند کارها را پیش نبرید چرا که خود سنگ هستند و مانع از تحقق برنامه ها و شعارهای انتخاباتی تان می شوند.
به تمام روسا و مدیران دولتی دستور دهید در ادارات و دستگاهها ، دانشگاه ها و... وضعیت نیروهای حجمی، روز مزد، شرکتی، ، ماده ای و....را مشخص و ساماندهی کنند.در گذر دولت ها و جابه جایی مدیران تاکنون هیچ اتفاقی برای امثال ما نیفتاده است و تنها عمرمان در این سالها گذشته است.
اگر ادارات و دستگاه ها نیرو میخواهند ابتدا وضعیت نیروهای موجود که روز مزد و... هستند را مشخص نمایند و بعد اگر کسری داشتند نیروی جدید بگیرند بدون شک حمایت از این قشر که بیشترین کار ادارات را انجام میدهند اما هیچ گونه خدماتی دریافت نمیکنند بدون اجر نخواهد بود.
بقران چند جا اخراج شدم بیکار شدم چند ماه کار ازمن کشیدند حقوق کم دادن د بیمه ناقص خدا گواهه.اینها شعاره
چرا کارفرماها حقوق مصوب رو نمیدن؟؟؟؟؟چرا وزیر کار نمیاد بگه افزایش حقوق تایید شده هست و باید پرداخت بشه؟؟
به ماها حقوق پارسال رو میدن و میگن نه این افزایش الکیه
کارگر ها هر روز فقیرتر میشن بجاش کارفرماها هر روز جیبشون پر تر
کی به این آرزو می رسیم؟؟
نیروهای شرکتی ادارات که بخش خصوصی نیست ، دم از عدالت زدن فقط کافی نیست .
نیروهای شرکتی خصوصا افرادی که کارهای تخصصی دارند انجام میدن در ادارات دیگه هیچ منیت شغلی ندارند . پس از سالها استرس ، حقارت ، توهین و خون دل خوردن قراردادهای یکساله امسال تبدیل به سه ماهه شده .
ما رو از این ظلم نجات بدید ، تو رو خدا یکی به داد ما برسه .
اگر مجلس و دولت انقلابی و متدین کاری انجام ندهند دیگر هیچ امیدی نیست و هر روز باید در انتظار تعدیل نیرو باشیم .
خدا به داد کار گران شهرداری خرم اباد نمیرسی.
12 ساعت کار طاقت فرسا در روز
کارفرما هر وقت بخاد بیرون میندازه.
حقوق 5 میلیونی
متاسفانه قانون حمایت خوبی نه از تشکل های کارگری نه از نمایندگان کارگری و نه حتی از جامعه کارگرها داره.
و از همه بدتر به این قوانین اندک توجهی هم نمیشه.
لطفا در مورد بازرسان بسبج که در جهاد کشاورزی و صنعت و معدن مشغول به کار شدن گزارشی تهیه کنید الان ۴ ماه هست ساعت اداری میایم و میزیم حتی یک ریال دریافت نکردیم . و زندگی به سختی میگذره اکثرا متاهل هستیم و کار دیگه ای نداریم شرمنده خانواده هستیم خواهشا پیگیری کنید از دولت محترم برای انعقاد قرارداد
بدتر از اون حق ماموریت هاشون هست که تو قرارداد اومده طبق وزارت کار اما سال پیش برای هر ماموریت 100 تومن میدادن و تازه تو حساب صبحانه و ناهار و شام هم خصاصت بخرج میدادن! ما 14 ساعت تو ماموریت بابت رفت و آمد و کار هستیم اما اضافه کار نمیتونیم بزنیم
یعنی اونموقع کارگر پول لازم نداره؟
می اندازنشون بیرون.
خود کارگر میگه انداختند بیرون.
بی پول
بیچاره
مستاجر