حسین مدرس خیابانی در بازدید از مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خواستار تقویت نقش آفرینی دانشگاههای استان در فرایند توسعه شد و گفت: بدون در نظر گرفتن نقش دانشگاهها امکان توسعه استان وجود ندارد.
او شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد را نقطه تماس نظام سلامت با نظام اقتصاد عنوان کرد.
خیابانی گفت: برای انجام هر فعالیت خدماتی الزاما باید به موضوع اقتصاد، تامین منابع مالی و موضوع اشتغال توجه داشته باشیمو حوزه دانش بنیان نیز از این امر مستثنی نیست.
مدرس خیابانی شکل گیری زیست بومهای مستقل دانش بنیان را منوط به ایده پردازیهای اقتصادی دانست و افزود: توجه به مزیتهای نسبی و قطعی هر منطقه راهکار مناسبی برای اقتصادی شدن و سودآور شدن ایدههای تجاری سازی شده است.
او تولید و بهسازی تجهیزات پزشکی و خدمات مرتبط با آن را از مزیتهای مهم مرکز رشد علوم پزشکی برشمرد .
خیابانی گفت: با توجه به نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی در استان سیستان و بلوچستان حوزه تجهیزات پزشکی ارزش افزوده اقتصادی قابل قبولی را برای فناوران این حوزه بدنبال خواهد داشت.
مدرس خیابانی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع مدیران و فعالان حوزه فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر ضرورت استعدادیابی و سرمایه گذاری انسانی در حوزه دانش بنیان تاکید کرد و خطاب به اساتید دانشگاه در استان گفت: استعدادهای کارآفرینی را از کلاسهای درس شناسایی کنید.
او گفت: بر اساس تجارب جهانی بیشتر از ۹ درصد از ایدههای نو به محصول نهایی تبدیل نمیشود و بهمین دلیل باید فضا را بقدری برای ارایه ایدههای نو فراهم و آماده کنیم که از دل بیشمار ایده نو، شاهد ظهور تعداد قابل قبولی محصول و یا خدمت کاربردی باشیم.