به گفته آقای احمد امیرآبادی فراهانی، واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، شرکت زیرساخت توسعه و نگهداری ورزشگاهها مانند شیرودی و مجموعه انقلاب از زیرمجموعه وزارت ورزش و جوانان، شرکتهای ایرانخودرو و سایپا از زیرمجموعه وزارت صمت، شرکتهایی مانند شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه از زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی در لیست واگذاری سال ۱۴۰۱ به صورت قطعی قرار گرفتهاند.
رئیس کمیسیون صنایع مجلس نیمه فروردین ماه امسال به نقل از وزیر صمت اعلام کرد «مقدمات بررسی واگذاری سهام ایرانخودرو و سایپا به بخش خصوصی و اصلاح ساختار مدیریتی آنها آغاز شده.»
استقلال و پرسپولیس تهران هم بهمن ماه پارسال برای واگذاری، ارزش گذاری شدند. رئیس سازمان خصوصی سازی ۲۳ بهمن ماه خبر داد «کارشناسان دادگستری ارزش نهایی باشگاه پرسپولیس را ۳ هزار و ۲۱۰ میلیارد تومان و ارزش نقدی باشگاه استقلال را ۲ هزار ۷۸۰ میلیارد تومان تعیین کردند.»
پیش از آن در هشتم بهمن ماه، آقای سجادی وزیر ورزش و جوانان از دریافت مجوزهای لازم برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خبر داده بود.
او گفته بود که «روند واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی به اطلاع فدراسیون فوتبال و حتی به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نیز اطلاع دادهشده است.»
سید محسن دهنوی نماینده مجلس،امروز در فضای مجازی نوشت: پس از ابلاغ قانون بودجه ۱۴۰۱ و بخشنامه سازمان بورس، تمامی شرکتهای بورسی، موظف به واریز سود تقسیمی از طریق سجام هستند.
بر اساس اطلاعیههای منتشره از سوی ۹۳ شرکت متقاضی پرداخت سود، در سال جاری تا کنون ۲۶ شرکت روش واریز سود را نسبت به سال گذشته تغییر داده و سجامی شدهاند، اما همچنان ۲۲ شرکت، غیرسجامی هستند که سازمان بورس باید هر چه سریعتر تغییر روش واریز سود این شرکتها را پیگیری کند.
متأسفانه شرکتهای با نماد وصنا، ولشرق و ثبهساز به بهانه واریز سود از سجام، زمانبندی تقسیم سود خود را به تأخیر انداختهاند.
سازمان بورس نباید اجازه تاخیر واریز سود شرکتها به این بهانه را بدهد. سودهای رسوبشده مردم طی سالیان گذشته نیز حقالناس است که واریز آن از طریق سجام باید هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد. فقط به واریز سود امسال اکتفا نشود و تمامی مانده سود سالهای پیش، از سجام پرداخت شود.