مسعود احمدی حاجی از رکوردزنی جوجه ریزی مازندران در فروردین، گفت: ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی فروردین ماه امسال در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان ۵۲ میلیون و ۷۵۶ هزار و ۱۶ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی ۳۱ میلیون و ۹۴ هزار و ۱۰۱ قطعه است.
او میگوید: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۸ هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مازندران در حال حاضر با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استانها دارد.