سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری و درباره گفتگوهای ایران و عربستان گفت: این مذاکرات در بغداد با تلاشهای دولت عراق انجام داده بود و تمهیدات و مساعدتهای دولت عمان رو به جلو و مثبت برگزار شد و چارچوبهایی که از ابتدا پیشبینی شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و گفتوگوها جدی بود؛ اگر مذاکرات به سطح سیاسی ارتقا پیدا کند شاهد پیشرفت در چارچوب مذاکرات خواهیم بود.
به گفته خطیب زاده مذاکرات هنوز در نقطه دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان قرار ندارد.
پنجمین دور گفتگو میان نمایندگان عالی جمهوری اسلامی ایران و عربستان، سوم اردیبهشت در بغداد، پایتخت عراق برگزار شد.
پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجیگری عراق در بغداد برگزار شده و شرکتکنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خوانده و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند.
این مذاکرات پس از ۵ سال از قطع روابط دیپلماتیک دو کشور شکل گرفته و ایران ادامه این گفتگوها را مشروط به «جدیت عربستان» دانسته است.
فواد حسین، وزیر امورخارجه عراق در مصاحبهای تایید کرد مذاکرات جاری در بغداد میان ایران و عربستان مثبت ارزیابی شده است.
سخنگوی وزارت خارجه درباره مذاکرات وین نیز گفت: در گفتوگوها آنچه که مربوط به ایران، اتحادیه اروپا روسیه و چین بوده تمام شده است. هماهنگکننده گفتوگوها آنچه که باقی مانده بین ایران و ایالات متحده را از طریق خود در حال پیش بردن است؛ البته هر دو طرف ایران و اتحادیه اروپا یعنی آقای امیرعبداللهیان و آقای بورل، در این امر مشترک بودند که این تنفس طولانی شدن تنفس به نفع گفتوگوها نیست و مناسب است که هرچه زودتر این تنفس با یک دیدار حضوری تازه شود.
سعید خطیب زاده همچنین درباره تاریخ بعدی مذاکرات وین گفت: آقای مورا و باقری هر دو در گفتوگوهای منظم گاه روزانه هستند و با هم در ارتباطند و پیامهایشان رد و بدل میشود و اینکه ملاقاتی فرای این انجام شود توافقی بوده که بین امیرعبداللهیان و بورل انجام شده ولی هنوز تاریخی برای این قضیه روشن نشده است.
دور هشتم مذاکرات وین که از ۶ دی و با حضور هیأتهای ایران و گروه ۱+۴ از سر گرفته شد با اعلام جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اروپا از ۲۰ اسفند بر سر برخی مسائل باقی مانده تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
بنا به گفته محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، مباحث فنی مذاکرات وبن مشخص شده و تنها موضوعات سیاسی باقی مانده که مربوط به وزارت امور خارجه است.
با این وجود دو روز پیش «لیندا توماس گرینفیلد»، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد ضمن انکار مسئولیت واشنگتن در ایجاد وقفه در مذاکرات رفع تحریمها در وین تلاش کرده تهران را مقصر حاصل نشدن توافق در هفتههای گذشته نشان دهد.
گرینفیلد گفت: «ما به توافق نرسیدهایم و ممکن است به آن نقطه نرسیم. دنیا خواستار اقدام در این زمینه است و این ایران است که جلوی تلاشها را سد کرده است.»
به گفته سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان، اگر آمریکا پاسخ به موضوعات باقیمانده داده بود الان همه در وین بودند؛ وین معطل پاسخهای آمریکاست و ما این تطویل مذاکرات را به نفع هیچ طرفی نمیدانیم.
سعید خطیب زاده درخصوص انتقال سانتریفیوژها از کرج به نطنز گفت: ایران عضو ان. پی. تی است و معاهده عدم اشاعه را پذیرفته و انتقال سانتریفیوژها بعد از خرابکاری با اعلام و اطلاع آژانس، به محل امنی صورت گرفته است.
به گفته سخنگوی وزارت خارجه، ایران در چهارچوب معاهده عدم اشاعه این اجازه را دارد که در چارچوب نیازهای خود هر اقدامی را زیر نظر آژانس انجام دهد.
گفتنی است، بیست و پنجم فروردین و بر اساس برنامه ریزی جدید در سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران، دستگاههای ویژه تولید روتور و بیلوز از مجموعه صنعتی کرج به مجتمع شهید مهندس احمدی روشن در نطنز منتقل شده است.
با انتقال و نصب تجهیزات در محل جدید از روز گذشته و پس از خارج شدن ماشین آلات از مهر و موم آژانس، فرآیند تولید قطعات سانتریفیوژ در سایت نظنز آغاز شد.
فعالیتهای نظارتی آژانس در محل جدید تغییری نخواهد کرد و بر اساس روال جاری، تصاویر دوربین های نظارتی به این نهاد تحویل نمی شود.
سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در توضیح گزارشها مبنی بر پذیرش حداقل یک دیپلمات طالبان در سفارت افغانستان در تهران گفته است که رفت و آمد دیپلماتها میان دو کشور بر اساس کنوانسیونهای بینالمللی امری عادی است و ربطی به شناسایی هیات حاکمه جدید افغانستان و موضوعات دیگر ندارد.
سخنگوی وزارت خارجه گفت که سفارت افغانستان در ایران به دلیل حضور میلیون ها مهاجر ماهانه پذیرای ده ها هزار مراجعه کننده است، این یعنی این سفارت برای رسیدگی به امور شهروندان خود به تعداد زیادی کارمند نیاز دارد، به خصوص در بخش کنسولی و ما باید کمک کنیم فعالیت های این بخش در سفارت افغانستان در تهران متوقف نشود.
برخی منابع خبری صبح امروز از ورود یک دیپلمات دولت طالبان به تهران برای فعالیت در سفارت افغانستان خبر داده اند.
تاکنون کشورهای پاکستان، روسیه، چین، ترکمنستان و ازبکستان نیز دیپلماتهای طالبان را پذیرفتهاند، اما هیچکدام از این کشورها دولت کابل را به رسمیت نشناختهاند.
سعید خطیب زاده با اشاره به تنشهای ایجاد شده میان ایران و افغانستان در مرز دوغارون، بیان داشت: مرزداران غیور ما در مرزهای ایران و افغانستان به جهت اوضاع داخلی افغانستان ،ناآشنایی احتمالی برخی از مامورین مرزی که هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان در مرزهای ایران مستقر کرده است با خویشتن داری رفتار کرده است.
دو روز پیش و در پی انجام برخی فعالیت های خارج از چهارچوب و قواعد مرزی از سوی نیروهای وابسته به طالبان در محدوده نقطه صفر مرزی دوغارون در خراسان رضوی، این مرز مهم تجاری بسته اعلام شد.
مرتضی مجردی رئیس اداره ترانزیت راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی اعلام کرد پس از انجام گفتگو بین مسئولان مرزی ایران و افغانستان، گذرگاه دوغارون - اسلام قلعه در مرز دو کشور ظهر یکشنبه بازگشایی شد.
با وجود حل موضوع اما به گفته سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این موضوع و تکرار این موضوع جای نگرانی دارد؛ ضمن اینکه مرزداران ما دستور و ماموریت دارند که از هرگونه تردد غیر قانونی توسط هر کسی جلوگیری کند. در عین حال ما همواره آمادگی داریم که تعالیم لازم را به مرزداران افغانستان در خصوص شناسایی نقاط مرزی و رفتار حرفهای در مرزها بدهیم. ایران در این زمینه نگرانی جدی دارد و ما این را به هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان اعلام کردیم.
روابط خارجی تون افتضاح
اداره مملکت افتضاح
همه مسولین دزد
مردم گرسنه ........
یکشنبه:افراد در حال رایزنی هستند
دوشنبه:تیم به کشورهایشان برگشتند
سه شنبه:همچی آماده امضا است
چهارشنبه:آمریکا تحریم ها رابیشترکرد
پنج شنبه:آمریکا اول ایران باید اقدام کند
جمعه:همچی کنسل شد تا شنبه
بابا این برنامه شما الان نزدیک۲۵ سال هست که دارید شل وسفت کن می کنید وفقر وبدبختی مردم به عامل تحریم وانرژی هسته ای گره زدید این ها را همه دیگه بلد هستند فقر وبیچارگی مردم به این چیزها ربط ندهید با مردم بازی نکنید
الهم صل علی محمدواله محمد وعجل فرجهم
یه مشت بیسواد شدین مسول فک کردین اونا هم مثل مردم ایران تو سری خور هستن که با زور و تشر صحبت می کنین؟!
باش تا مذاکره کنه .
یه مدت این طرفا خبری ازتون نبود گفتم حتما مُردید
خودشون مشغول چپاول ایرانند.
حسابی که چلوندند. میزارند میرند کانادا و ...
فکر کنم هدفش ساخت زیبای خفته توسط ایرانه تا به این بهانه نم که پس نده بماند بقیه پول مملکت رو هم بره بالا
خوشی زده زیر دلشون با این همه مزایا
به ازای هر پست وطن فروشی چقدر می گیرید جیگرا؟
برجام ول کردی رفتی رابطه با عربستان
برجام واجبتر بود از عربستان
با عربستان ۲روز درست شد
اما برجام چند سالی مانده
فرقی هم ندارد فقیر یا غنی باشد.
۱.بی کفایتی و خیانت مقامات
۲.دخالت بیگانگان
۳.بی تفاوتی ملت
زیر بار زور نمیریم
تضاد در اظهارات مقامات کشور در باره سلاح هسته ای تنها یک معنی دارد:
سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد.
والا حرف واحد و یکسانی می زدند.
ضمن اینکه به فرض اینکه سلاح هسته ای واقعا وجود داشته باشد. این موضوع بسیار محرمانه و فوق سریست و اقای مطهری در جایگاهی نبوده اند که بخواهند ایشان را در جریان ساخت سلاح هسته ای قرار دهند.
یک برداشت دیگر از سخنان اقای مطهری این است که ابتدا فکر کرده اند که سلاح هسته ای واقعیست و خواسته اند ان را بسازند اما در طول کار و پیگیری هایشان متوجه شده اند که بازی خورده اند و چنین سلاحی وجود ندارد. و بعد بی خیال موضوع شده اند و عده ای دیگر از مقامات کشور وانمود می کنند که ما هیچگاه دنبال ساخت چنین سلاحی نبوده ایم.
اگر از صدام بگذريم، اگر مسأله قدس را فراموش کنيم، اگر از جنايت هاي امريکا بگذريم از ال سعود نخواهيم گذشت
چه توافق بشود و چه نشود مشکل ایران عزیز ما کم کاری و بی هوشی داخلی ها هستند.
کاش مدیران و مسولان شایسته و هوشمندانه کار کنند.
آرزوی هوشمندی و باهوشی و نخبگی برای تیمهای ایرانی .
بس کنید این مسخره بازیها رو به فکر رشد و رباتیک شدن صنعت کشور خود باشید که بهتر از این مذاکرات بی نتیجه است.
یه مشت آدم بی سواد پر ادعا داریم که نمیفهمن سیاست چیه کشور داری چیه. فرق شما با طالبان چیه واقعا؟ تشابهات فراوان. لااقل اونا قبول دارن که وحشی و عقب مونده و بی سوادن شماها که ادعاتون گوش فلک رو پر کرده چی؟
حرفتون نه مصرف داخلی داره نه خارجی
امیدوارم زودتر به ته خط برسیم یا نابود شیم یا نابود کنیم. بلاتکلیفی واقعا همه رو بدبخت کرده.
تو هم از همون قماش پر ادعای کله خالی هستی. سکوت کن اگر نمیفهمی مشکل مردم چیه.
شما بفرمایید سیاست چیه ، کشور داری چیه فرق شما با تروریست ها چیه، لا اقل کفتار و تروریست نامش پیداست ، شما که نفاقتون طول و عرض تاریخ و جهان را به لجن کشیده چی؟
حرف ما مصرف داخلی و خارجی هم دارد که 43 سال در اوج مشکلات و وجود دشمنانی در حد امپراطوری آمریکا و شوروی و انگلیس و فرانسه و آلمان و و و که فقط اسم و دشمنی هرکدام برای نابودی یک حومت کافی است پایداری کرده است و بر حرف و مرام خود باقی مانده است ، و در این مدت یک وجب از خاک ایران عزیز را نه تنها از دست نداده بلکه ساتراب های تاریخی خود را باز یافته و اینک چندان بزرگ شده است که ابر قدرت ها یا نگران از قدرتگیریش هستند و یا خواهان دوستی او می باشند این یعنی مصرف داخلی و خارجی ، کافی است با دقت به اطرافت نگاه کنی و فقط دماغت را نبینی !!! البته پیر پاتال های البانی نشین خیلی وقته که به ته خط رسیده اند از همان زمان که سگ در بان صدام و دریوزه دشمنان مردم خود شدند !!! شما که بلاتکلیف نیستید و دارید تکالیف اربابان را مو به مو انجام می دهید و گرگی شده اید که در پوستین گوسفند خلق خدا را با چوپان و گوسفندان می درید و همه شرافت را بهر شکم خود لگد مال می کنید.
(حالا فهمیدن تو هر توافقی دوطرف باید راضی باشند نمیشه یه طرفه توافق داشت وگرنه توافقی شکل نمیگیره! )
ایران سه ماه فرصت دارد همه اعضای کابینه دولت خود را از فهرست تحریم های ایالات متّحده خارج کند ،
یک هفته بعد از خارج شدن آخرین عضو از فهرست تحریم ها ،همه تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته خواهد شد ،
در صورت بازگشت یکی از اعضای کابینه یا همه در این دولت یا دولت های بعد مورد تحریم باید مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل باشد ،
فعالیت اعضای زیر مجموعه کابینه شامل نهادهای دولتی یا خصوصی باید در نشست سالیانه سازمان ملل متحد توسط ایران قابل دفاع باشد ،
پیمان اشراقی.
هم خدا هم خرما نمی شود. اگر مردم مهم بودند این شرط ها گذاشته نمی شد.
نمی دونم مفهوم افول چیه ...
همه مردم فهمیدن قدرت دست کیه!
همیشه سر کلاس درس یه سری بچه های سرتق هست که هر چی تو سرشون بزنی آروم نمیگیرن و مدام در حال سروصدا و بی نظمی و هارتو پورت هستن.
در کلاس جهانی ایران همون بچه سرتق کلاسه
آمریکا داره دنیا رو اداره میکنه حالا یکی با تفکر تو میگه: "مفهوم افول یعنی جلوی چشم امریکا پایگاهشو بزنی و کشتی هاشو بگیری و در انتخاباتش هرج و مرج راه بندازی"
این تفکر احمقانه ایران رو به نابودی و افول میکشونه نه آمریکارو بفهم...
این چه دردی است که هر کس خود را مردم معرفی می کند و فهم ناچیز خود را فهم مردم می داند؟
مردم آنان هستند که در اوج بحران سیاسی و نظامی و تحریم ها حماسه 8 سال دفاع مقدس در مقابل 87 قدرت جهانی را رقم زدند! همان ها که بیش از 36 رای گیری حضور پر رنگ در صحنه داشته و دارند ، همانان که بدرقه تاریخی امام خمینی و سردار سلیمانی را به نمایش گذاشتند ، انانکه 88/10/9 و 22 بهمن ها به خیابان ها آمدند و همان ها که 43 سال تحریم زورمداران را تاب آورده تا استکبار و وابستگی ها را نفی کنند
بله مردم همونایین که سال ۵۷ انقلاب کردن مردم همونایین که الان آقازاده هاشون با پول ملی خارج نشینن
تو راست میگی مردم همین ده درصد و آقازاده هاشونن که ایران رو ارث خودشون میدونن تو و امثال تو شکمتون سیره خودتو مردم ندون مردوم اون ۹۰ درصد ایرانه که درگیر فقره بفهم
فقط هواستون باشه ایران رو دارین نابود میکنید
همینطور که تو این 50 سال از دنیا عقب افتادیم