کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه گفت: روزانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید میشود که در همین راستا، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نی ریز ۱۳۰ کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از رستورانهای این شهرستان شناسایی و ضمن توقیف و جمع آوری، لاشههای مرغ با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان معدوم شد.
اکبر رحیمی گفت: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید تمامی مراحل زنجیره سرد، نگهداری و توزیع به طور کامل رعایت شود که در غیر این صورت، فرآوردههای خام دامی در زمان کم فاسد و غیرقابل مصرف میشود.
او به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء درج شده روی بسته بندیها و مُهر دامپزشکی بر روی لاشههای گوشت توجه کنند و با مشاهده هرگونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ تماس بگیرند.