علی خدری با تلاش مجموعه حراست این شرکت در شهرستانها و همراهی نیروی انتظامی و دستور مقام قضایی و در راستای کمک به پایداری شبکه برق، تعداد ۱۰۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرهای مختلف استان کشف و ضبط شد.
او میگوید: مجموعه شرکت توزیع برق خوزستان در آستانه فرا رسیدن گرمای زودهنگام طرحهای تاب آوری شبکه و مقابله با انشعابات غیرمجاز را برای برخورداری مشترکان از برق پایدار اجرایی میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: علیرغم ارائه دستورالعمل واگذاری انشعاب برق به صورت قانونی برای مشترکین، متاسفانه برخی افراد سودجو به صورت غیرقانونی اقدام به فعالیت دراین زمینه میکنند.
به گفته این مقام مسئول، این امر باعث افزایش مصرف و بروز مشکلات فراوان در کنترل بار مشترکین میشود که در همین راستا شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با استفاده از روشهای گوناگون اقدام به شناسایی این مراکز غیرمجاز نموده است.
آقای خدری گفت: هم استانیها برای کمک به اقتصاد، آرامش و امنیت جامعه در صورت اطلاع از اینگونه موارد، مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰ و حراست اداره برق شهرستان ها، یا از طریق سامانه سمات که لینک آن در اپلیکیشن "برق من" موجود است، و یا با ارسال پیامک به شماره ۱۰۰۰۲۰۰۰۱۰۰۸۷۸ حراست شرکت توزیع نیروی برق خوزستان اطلاع دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان می گوید: این همکاری مشترکین در شناسایی و کشف دستگاههای ماینر غیرمجاز، باعث حفظ پایداری شبکه برق و ارائه خدمات مطلوب میشود که البته مشترکین همراه که این دستگاهها را شناسایی و اطلاع میدهند، تا مبلغ ۲۰۰میلیون ریال جایزه نقدی دریافت میکنند.
دستگاههای ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق و استفاده از تعرفه ارزان، خسارت زیادی به شبکه توزیع برق وارد کرده و بخشی از خاموشی ناخواسته را سبب میشوند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد، اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.