رئیس پلیس فتای البرز از کاربران خواست تا فایل‌ها و ادعیه‌های مذهبی الکترونیکی ویژه ماه مبارک رمضان را از منابع معتبر خریداری کنند.

سرهنگ رسول جلیلیان گفت: رواج باج افزار‌ها و افزایش سوء استفاده‌های احتمالی در این ایام متصور است بر این اساس کلاهبرداران با ارائه فایل‌ها و ادعیه‌های مذهبی که برخی از آن‌ها آلوده به بدافزار بوده درصدد تخلیه اطلاعات و حساب بانکی کاربران هستند.

او می گوید: کاربران باید نسبت به دریافت فایل‌ها از منابع نامعتبر دقت لازم را داشته باشند و از دانلود و نصب این گونه نرم افزار‌ها خودداری کنند.

جلیلیان گفت: برخی افراد در فضای مجازی تحت عنوان «نذری اینترنتی» از مردم کلاهبرداری می‌کنند که هوشیاری در مقابل ترفند این افراد ضروری است.

به گفته رئیس پلیس فتای البرز این افراد با انگیزه کلاهبرداری از کاربران با ایجاد سایت و صفحه جعلی اقدام به دریافت کمک‌های مردمی تحت عنوان نذورات کرده ضمن آنکه درخلال عملیات پرداختی مردم حساب‌های آنان را رمز گشایی می‌کنند.

او گفت:کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد پرداخت نذورات را دارند به صفحه‌های معتبر مراجعه کنند تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.

جلیلیان می گوید: این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی با دریافت مبالغی به عنوان نذری و یا کمک به افراد نیازمند حساب کاربران را هک کرده و سپس نسبت به برداشت آن اقدام می‌کنند.

رئیس پلیس فتای البرز  گفت: مجرمان سایبری با طراحی صفحات جعلی شبیه به صفحات پرداخت بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکی هموطنان هستند که کاربرانه باید با دقت در آدرس سایت اصلی دقت داشته باشند چرا که تمام سایت‌های معتبر و مهم از پروتکل https استفاده می‌شود.

او می گوید: ثبت اطلاعات در سایت‌های جعلی زمینه ساز سوء‌استفاده از کاربران را بوجود آورده که سبب سرقت اطلاعات و کلاهبرداری خواهد شد.

 کاربران درصورت مشکوک شدن به اخبار و لینک جعلی و دریافت پیامک‌های مشکوک با عناوین مختلف، بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.