آموزش پخت کشک بادمجان برای افطار + فیلم

فیلمی از آموزش مراحل پخت کشک بادمجان مجلسی را مشاهده می‌کنید.

مواد لازم برای تهیه این کشک بادمجان مجلسی، بادمجان ۹ عدد متوسط، ۱/۵ کیلو پیاز متوسط، ۵ عدد (نصف برای تزیین استفاده شده) گردوی خرد شده، کشک ۲۰۰ گرم یا ۴ قاشق (میزان کشک اختیاری)، نمک ۳ قاشق چایخوری، سیر ۳ حبه بزرگ، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری و نعنای خشک ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری، است.

در ادامه، مراحل آماده سازی کشک بادمجان مجلسی را مشاهده می‌کنید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.