رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر شیراز بر لزوم تقویت نظارت بر اجرای مصوبات این شورا تاکید کرد و گفت: از زمان شروع به کار شورای ششم تاکنون هیچ پروژه بزرگ مقیاسی در این کلانشهر اجرا نشده است.

افسانه خواست خدایی گفت: شورای ششم در این مدت نسبت به شورا‌های ادوار گذشته دارای بیشترین مصوبات بوده، اما بخش زیادی از این مصوبات اجرایی نشده است.

او خواستار تقویت رویکرد نظارتی شورا به ویژه درحوزه اجرای مصوبات شد و گفت: در شهر شیراز از ابتدای شروع به کار شورای ششم تاکنون پروژه بزرگ مقیاسی وارد فاز اجرایی نشده و شورا تمام تلاش خود را مبتنی بر حل مسایل زیرساختی و محرومیت زدایی کرده است.

خواست‌خدایی گفت: روند نامگذاری خیابان‌ها و معابر مبتنی بر درخواست‌های مردمی است و این کمیسیون تلاش دارد همسو با افکار عمومی و توجه به همه دیدگاه‌ها، نگذارد در روند نامگذاری‌ها لابی و رایزنی شکل گیرد.

این عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شورا قصد جبهه گیری در مقابل افکار عمومی را نداشته و تغییر نام معابر در این کلانشهر به خواست مردم، هیئت‌های امنا و یاران شورا بوده است و از ابتدای کار شورای ششم تاکنون فقط ۳ مورد تغییر نام خیابان در شرایط استثنایی داشتیم.

خواست خدایی در خصوص این که گفته می‌شود در کمیسیون نامگذاری از افراد خبره و کارشناس استفاده نمی‌شود، گفت: کسانی که این موضوع را مطرح کرده و در صحن شورا نیز آن را اعلام می‌کنند تاکنون یک بار در جلسات کمیسیون شرکت نکرده‌اند تا ببینند در روند نامگذاری‌ها چه مراحلی طی شده و تا چه میزان نظر صاحبنظران و کارشناسان گرفته می‌شود.

او گفت: برای حل مسائل و معضلات فرهنگی باید فارغ از رویکرد‌ها و دیدگاه‌های سیاسی حرکت کرده و به دنبال پاک کردن صورت مسئله نبود.

خواست خدایی سیاست شورا را در این بخش تقویت چارچوب و ضوابط و زیرساخت‌های فرهنگی اعلام و گفت: با تلفیق دو حوزه فرهنگ و هنر باید به سمت استقرار قرارگاه‌های فرهنگی هنری با رویکرد خانواده محور حرکت کرد.

نماینده ناظر شورا در شهرداری منطقه ۵ شیراز همچنین به روند رسیدگی به موضوع رودخانه چنارراهدار و ساماندهی فاضلاب‌های ورودی به آن اشاره و گفت: طرح ساماندهی این رودخانه در ابعاد بهداشتی و زیست محیطی در کارگروه صیانت از حقوق عامه مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شد ظرف مدت ۸ ماه تصفیه خانه مشترک برای تصفیه آب این رودخانه که توسط شهرک‌های مجاور و کارخانه‌های نشاسته سازی در معرض آلودگی بسیار شدید قرار گرفته، احداث شود.

او گفت: در حال حاضر شهرداری به وظایفی که در این کارگروه برای آن تعریف شده عمل کرده و منتظر هستیم تا پایان خردادماه نیز خروجی اقدامات شرکت آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب شیراز برای ایجاد تصفیه خانه مشخص شود. خواست خدایی در بخشی دیگر از سخنانش

عضو شورای شهر شیراز همچنین درخصوص آخرین وضعیت جمع آوری کارگاه‌ها و واحد‌های کسب مربوط به جمع آوری ضایعات ساختمانی و ... گفت: برابر قانون اتحادیه یا اتاق اصناف نمی‌توانند مرجع صدور مجوز باشند و تنها سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز اجازه دارد در این خصوص پروانه فعالیت صادر کند.

خواست خدایی گفت: در شرایطی که باید به سمت ایجاد فرهنگ تفکیک از مبدأ در بین شهروندان حرکت کنیم باید طرح انتقال این گونه مشاغل را به سایت مربوطه را فراهم کنیم.

او گفت: در صورتی که شهرداری با برنامه و جدیت به بحث سازمان میادین و مشاغل و ساماندهی ضایعات و پسماند‌ها ورود کند، مطمئنا درآمد پایدار بسیار بالایی برای شهرداری قابل تعریف خواهد بود.

خواست خدایی همچنین به مراجعه و ثبت درخواست یک هزار و ۲۶۰ هزار مراجعه کننده به مرکز رسیدگی به شکایت‌های گروهی شورا اشاره کرد و گفت: ۲۰۰ مورد از درخواست‌ها مساعدتی و حمایتی بوده است.

او گفت: بیشترین شکایات مطرح شده در حوزه شهرسازی و مربوط به مناطق ۷، ۹، ۵ و ۶ میباد و کمترین میزان شکایت مربوط به مناطق ۸ و ۳ است.

خواست خدایی گفت: این شکایت‌ها پس از راستی آزمایی در کارگروه ویژه برای تعیین تکلیف مورد بررسی قرار می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار