حسینعلی شهریاری در دیدار با معتمدان و جمعی از مردم زاهدان گفت: سیستان و بلوچستان پس از خوزستان بیشترین بودجه عمرانی کشور را دارد، اما چنانچه مردم تغییری در توسعه استان احساس نکنند به عملکرد مدیران دستگاهها برمیگردد.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: عدهای به غلط از عملکرد مدیران ضعیف دفاع میکنند که این امر باعث پسرفت استان میشود.
او گفت:رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه نمایندگان در انتصاب مدیران دخالت نکنند عدهای در استان دخالت که میکنند هیچ وقتی به عملکرد ضعیف مدیری اعتراض میشود بلافاصله موضع گیری کرده و از مسیرهای غیراخلاقی برای دفاع از مدیر خاطی استفاده میکنند.
رییس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس گفت: مدیرانی که عملکرد خوبی داشتند در هر دولتی که منصوب شده باشند مسیر خدمتشان روشن و پرافتخار است، اما با ادامه فعالیت مدیران ضعیف مخالفیم.
شهریاری در پاسخ به سووال یکی از شهروندان مبنی بر برخورد جدی با مفسدان اقتصادی در استان که در بودجه تخصیصی برای خدمت به مردم دست درازی میکنند، گفت: بنده قویا معتقدم که با فساد، بدون چشم پوشی باید برخورد شود، اما بعضا دربرخی نظارتها هم شک و شبهههایی وارد است.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به وضع معیشت مردم و تورم روزافزون گفت: با شیوع کرونا و پس از آن جنگ اوکراین نه تنها در کشورمان بلکه اوضاع اقتصادی تمام جهان تحت تاثیر قرار گرفت و شرایط اقتصاد تحریمی کشورمان هم همچنان در چالشهای بیشتری قرار گرفته البته به دولت جدید و شرایط جدید بسیار امیدواریم.
او گفت: از عمر دولت جدید زمان زیادی نگذشته، باید به دولت فرصت داد و در عین حال پیگیر مطالبات مردم استان هستیم.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص مشکل تامین آب و گرفتن حق آبه گفت: هر از گاهی عدهای حرکت آب از افغانستان به ایران را حاصل پیگیری خود دانسته و برسر زبانها میاندازند و باز هم خبری نمیشود، اما حقیقت این است که این موضوع در سطح کلان کشور به جدیت در حال پیگیریست.
او گفت: وزارت امور خارجه و سران کشور در تمام دیدارهایی که با سران افغانستان داشته اند بر این موضوع تاکید کرده اند، اما بندکمال خان هم گویا دچار مشکل شده است و از طرف دیگر بحث انتقال آب از دریای عمان به بخشهایی از کشور با اولویت سیستان و بلوچستان در دولت جدید هم مورد توجه است و ما نیز پیگیر آن هستیم.
او گفت: مساله چاههای ژرف هم به نتایج مطلوبی رسیده و چاههای جدیدی نیز حفر خواهد شد که البته در گفتگویی که با ستاری معاون علمی رئیس جمهور داشتم وی نیز موافق استفاده از این چاهها برای رفع نیاز آبی استان است.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین درباره کمبود و گرانی برخی اقلام دارویی گفت: با وجود کتمان برخی افراد در سازمان غذا و دارو در خصوص کمبودهای دارویی، لیست ۴۵۰ قلمی به همراه قیمت توزیع در بازار به رییس جمهور ارائه داده و خواستار پیگیری جدی موضوع شدم.
او گفت: درباره موضوع حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی هم نامهای به سران سه قوه نوشتم و از اثرات نامطلوب آن بر بیماران هشدار دادم، اما عدهای از سران اقتصادی کشور قویا معتقد به حذف ارز ترجیحی هستند.
سیستان و بلوچستان مانند همان پایی ست که همه جا شما را میبرد اما بجای جوراب خوب ،جوراب های سوراخ سوراخ را به پا میکند چون مردمان صبوری دارد !! نه شغل و نه آب و هوای پاکی دارد آیا این یک درد نیست ؟؟؟؟ آیا عدالت رعایت شده است ؟؟؟