جواد بهارآرا گفت: مدیریت سنتی هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی پس از سالها نیاز به تغییر نگرش دارد. یک زمانی در مجموعه هیئت بدنسازی استان افراد تحصیل کرده دانشگاهی کمی وجود داشتند. در حال حاضر قهرمانان مطرحی با عالیترین مدارک دانشگاهی در اختیار داریم که میطلبد با چنین ظرفیتی روشهای مدیریتی در این هیئت تغییر کند.
او گفت: باید هزینههای مربوط به تیمها و اعزام آنان در مسابقات کشوری را تقویت کنیم. علاوه بر این موضوع باید به سمت متنوعسازی درآمدها حرکت کنیم. اگر درآمدهای هیئت روی برگزاری دورههای آموزشی متمرکز شود اتفاق به خصوصی رخ نخواهد داد که در آینده باعث دلخوری مربیان هیئت بدنسازی استان خواهد شد. باید در زمینه برگزاری دورههای آموزشی چارچوب قانونمندی مشخص کنیم تا پیش از اینکه فردی وارد عرصه مربیگری شود، مسیر مشخصی را طی کرده باشد.
سرپرست هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی گفت: مجمع هیئت بدنسازی خراسان رضوی باید به موقع تشکیل شود و حسابها در اختیار اعضای مجمع قرار گیرد. دوستان ذیربط نیز جهت نظارت به حسابهای هیئت مراجعه کنند. اگر شفافسازی کنیم به ما اعتماد خواهند کرد. سپس اسپانسرها و حامیان مالی پای کار میآیند، چون میدانند پولهایشان در همان جایی که میخواهند هزینه شده است.
بهارآرا گفت: برنامهریزی مستمر در زمینه استعدادیابی از وظایف هیات بدنسازی استان است. باید در این هیات یک رویهای حاکم شود که با بخشهای دانشآموزی در ارتباط قرار گیرد تا استعدادها شناسایی شده و مورد حمایت قرار بگیرند. آن وقت است که ورزشکاران فاخر این استان احساس خواهند کرد که وظیفه خود را به درستی انجام خواهند داد. هیئت بدنسازی به جای اینکه وارد کارهای ریزتر شود، باید برای استعدادیابی ژنتیکی برنامهریزی دقیقتری داشته باشد.
او گفت: هیات بدنسازی استان پس از سالها هیچ مکانی از خودش ندارد. کاراته، ووشو، کشتی یک مکان مخصوص به خود دارند. ادارهکل ورزشوجوانان استان باید در اهدای یک مکان دائمی و مناسب به این هیئت استانی حمایت کند.