![کردستانیها خواستار مجازات پدر و مادرخوانده آنیلا شدند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329852_290.jpg)
محمد هادی ایمانیه در جلسه کارگروه حمایت از سرمایهگذاری استان بر اجرای طرح گردشگری عمومی (سفرهخانه سنتی) در شیراز و احداث واحد بستهبندی علوفه در مرودشت که با مشکلاتی رو به رو بودند تاکید و نسبت به حل و فصل آنها دستورات لازم را صادر کرد.
در ادامه این نشست، وضعیت اجرای مصوبات جلسه قبل این کارگروه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ضمن پاسخگویی نمایندهای از دستگاههای متولی دستورات لازم جهت حل مشکلات آنها صادر شد.
احداث اردوگاه گردشگری در لامرد، احداث هتل در شیراز، احداث میدان دوم میوه و ترهبار در شیراز، احداث پیست اتومبیلرانی در گراش، احداث کارخانه کربنات سدیم ساچی و سدیم فیروزآباد، احداث جایگاه عرضه بنزین و CNG در نورآباد از جمله این طرحها بوده است.