معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: با روی کار آمدن دولت جدید و گشایشی که در حوزه مهار کرونا به دست آمد، بستر حضوری شدن دانشگاه‌ها فراهم شد که این امر، مستلزم فعالیت بیش از پیش تمامی کنش‌گران حوزه فرهنگی و اجتماعی است.

 عبدالحسین کلانتری در نشست خبری سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه قم برگزار شد، با بیان اینکه در ایام شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها موضوعات فرهنگی، اجتماعی و تربیتی بیش از سایر موضوعات آسیب دیدند، گفت: در طول این مدت که دانشگاه‌ها از فعالیت‌های حضوری خود دور شده بودند، بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی آن‌ها تعطیل و یا به صورت نامتداوم برگزار می‌شد و انقطاع‌های زیادی در فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها به وجود آمده بود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید و گشایشی که در حوزه مهار کرونا صورت گرفت، گفت: این فضای حضوری شدن دانشگاه‌ها مستلزم فعالیت بیش از پیش تمامی کنش‌گران حوزه فرهنگی و اجتماعی است که اولین گام در این مسیر، تامین نیاز‌های پایه‌ای کنش‌گران این عرصه است.

کلانتری گفت: تخصیص ۳ درصد بودجه‌ی دانشگاه‌ها به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، اتفاق مبارکی بود و سعی ما بر این است که برای سال آینده با همکاری مجلس و همراهی دولت و سازمان برنامه، بودجه فرهنگی در ردیف لایحه بودجه کشور قرار بگیرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: متاسفانه فرهنگ و آداب دانشجویی و دانشگاهی دچار توقف شده است که باید تمهیدات لازم را برای رفع این توقف داشته باشیم؛ آداب، رفتار‌ها و ویژگی‌های یک فرد تراز دانشگاهی دوباره باید در دستور کار تمامی فعالان دانشگاهی قرار بگیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار