متخصص قارچ شناسی پزشکی گفت: قارچ‌های سمی تا ۶۰ درصد منجر به مرگ افراد می‌شوند.

علی میکائیلی گفت: قارچ‌های سمی که در فصل بهار رشد می‌کنند خطر بالایی برای مصرف دارند.

 سمی بودن این قارچ‌ها بر اساس شکل ظاهری قابل تشخیص نیست و از نظر شباهت با قارچ‌های خوراکی اشتباه گرفته می‌شوند.

 دوره کمون این مسمومیت حدود ۲ ساعت است و پس از آن علائم اولیه بروز می‌کند. اگر افراد در این مدت به مراکز درمانی مراجعه کنند شانس بالایی برای زنده ماندن دارند.

علائم اولیه مسمومیت اسهال، استفراغ و دل پیچه است. بعد از این علائم اگر فرد به بیمارستان مراجعه نکند کلیه و کبد دچار تخریب می‌شوند.

 خطر مرگ و میر این بیماری در مقایسه با بیماری‌های دیگر بسیار بالاست و ممکن است در مدت کمتر از سه روز فرد را به کام مرگ بکشاند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.