آقای عاشور اکرمی از شرکتهای دانش بنیان به عنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی کشور نام برد و افزود: دستیابی به اقتصاد دانش بنیان فقط تولید و توزیع اطلاعات و پرداختن به آموزش و پژوهش کافی نیست بلکه به کارگیری آنها در استفاده از منابع اقتصادی به صورت مستمر و پایدار است.
باید کلاس آموزشی، توجیهی مدیران و کارشناسان در راستای آشنایی با اصول اولیه دانش بنیان برگزار شود تا بتوان در این زمینه گامهای خوبی برداشت.
اجرای سند تحول بنیادین را مهمترین اولویت آموزش و پرورش دانست و بر تقویت و ترویج فعالیتهای گروهی و تیمی و ترویج فعالیتهای پژوهش و تحقیق تقویت فرهنگ خلاقیت و نوآوری و ترویج و تقویت مشارکت پذیری و مشارکت جویی تاکید کرد.
پیشرفتهای اقتصادی، صنعتی، نظامی، اجتماعی، فرهنگی همه مدیون آموزش و پرورش ودانشگاه است.
وی بر آموزش همراه و درکنار پژوهش تاکید نمود و گفت: پیشرفتهای مختلف در علوم پزشکی، صنعت و کشاورزی و فضایی زیر سایه دانش و پژوهش است.
آقای اسفندیار حسن زاده رئیس آموزش و پرورش منطقه نظرکهریزی هم گفت: از ۸۶ فضای آموزشی این شهر متاسفانه ۱۷ مدرسه کانکسی و۳۰ مدرسه نیز در حال تخریب است.
از خیرین خواست در احداث مدارس و هنرستانهای کشاورزی و فنی و حرفهای در این بخش تلاش مضاعف کنند و در ساخت مدارس شبانه روزی در روستاهای بزرگ تلاش نمایند.
در ابن آیین از دانش آموزان رتبه برتر کنکور در سال ۱۴۰۰ تجلیل شد.