آقای پرنیان با بیان اینکه شفافیت در حوزه تامین و توزیع کالا و ارائه خدمات یکی از مهمترین اولویتها طی امسال است، گفت: نظارت هوشمند، حضور مستمر سیستم بازرسی، تشدید برخورد بازدارنده و استفاده از ظرفیت اصناف و اتحادیهها، ۴ برنامه محوری نظارتی سازمان صمت استان آذربایجانشرقی در طول سال میباشد.
بیشترین نظارت به سمت تامین کنندگان و مراکز عمده تامین و توزیع سوق داده شد.
نظارت برخط و رصد شفاف ۳۳۳ قلم کالا به صورت مستمر در حوزه تامین و توزیع با استفاده از ظرفیت سامانهها انجام میشود.
وی از حضور مستمر بازرسان در طول سال بویژه در طرحهای نوروزی، ماه مبارک رمضان، ایام بازگشایی مدارس و نمایشگاه فروش بهاره خبر داد.
از طریق ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان شرقی و کشور با جدیت موضوع تشدید مجازات متخلفینی که تکرار تخلف داشته را پیگیری میکنیم.
در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و شهروندان عزیز با کسانی که معیشت مردم را هدف قرار داده و با احتکار و گرانفروشی و سایر تخلفات صنفی نظام حاکم بر بازار را مختل مینمایند به شدت برخورد قانونی خواهیم کرد.
آقای پرنیان از انجام ۷ هزار و ۸۸۹ مورد بازرسی طی یک ماه گذشته خبر داد و گفت: با مصوبه ستاد تنظیم بازار استان به زودی شبکه کاسبان امین که متشکل از کسبه متدین و مورد اعتماد مردم است شروع به فعالیت خواهند کرد و به منظور توزیع مویرگی کالاهای اساسی با نصب اطلاعیهها به شهروندان معرفی خواهند شد.
اصناف و بازاریان در خط مقدم نظارتها قرار دارند و همواره در کنار مردم قرار داشتهاند.
۳۳۳ قلم کالای مشمول ثبت در سامانه جامع تجارت به صورت کامل از تولید و تامین تا سطح توزیع مورد رصد و پایش قرار دارند.
از اول اردیبهشت ماه امسال تمامی کالاهای تولیدی مشمول درج قیمت تولیدکننده خواهند بود و تولیدکنندگان مکلف به ثبت قیمت مصرف کننده نیز هستند.
اجرای این طرح به نفع مصرف کنندگان و تولیدکنندگان است.
حذف واسطههایی که بیشترین بهره را از جریان توزیع میبرند از مهمترین اهداف طرح یاد شده است.
فروشندگان کالا و عرضه کنندگان خدمات نیز باید طبق قانون قیمت مصرف کننده را در معرض دید عموم مشتریان و مراجعین قرار دهند.