شهید «علیرضا شمسی‌پور» از سرداران شهید ورزشکار استان همدان به عنوان شهید شاخص ورزش و جوانان امسال کشور معرفی شد.

مدیرکل ورزش و جوانان همدان گفت:سردار شهید شمسی‌پور در لباس مربی، داور، مدیر چند باشگاه فوتبال (فجر و پاس)، رییس چند هیات ورزشی (دوچرخه سواری و تیراندازی)، رییس بسیج ورزشکاران استان، رییس تربیت بدنی سپاه همدان و عضو هیات رییسه فدراسیون دوچرخه سواری خدمات شایانی به ورزش همدان داشت به طوری که از او به عنوان معمار ورزش نوین همدان یاد می‌کنند.

سردار شمسی‌پور ۱۳ اردیبهشت سال ۹۵ در عملیات تفحص شهدا در منطقه کانی مانگا (پنجوین عراق) بر اثر انفجار مین به درجه رفیع شهادت نائل آمد و با رسیدن به آرزوی دیرینه خود به جمع دوستان و همرزمان شهیدش پیوست.

حمید سیفی گفت: وی علاوه بر حضور گسترده در میدان جنگِ سخت، سنگر جنگ نرم با دشمن را خالی نگذاشت و با فعالیت مستمر در عرصه ورزش به پرورش روح و جسم جوانان این مرز و بوم به ویژه جوانان همدانی پرداخت

او گفت: شهید شمسی پور در دوران حضور پرثمرش در عرصه ورزش، قهرمانان مطرحی را به ورزش همدان و کشور معرفی کرد که از آن جمله می‌توان از احمد جمشیدیان بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال و مربی فعلی تیم پاس همدان، بابک صمدیان مربی سابق تیم شهرداری همدان و مه‌لقا جام‌بزرگ تیرانداز المپیکی همدان یاد کرد.

علیرضا شمسی‌پور در سال ۱۳۴۲ در شهر همدان متولد شد و پس از دوران خدمت سربازی، فرمان امام خمینی (ره) را لبیک گفت و برای تشکیل بسیج ۲۰ میلیونی داوطلبانه به عضویت بسیجی در آمد.

شمسی‌پور پس از یک سال فعالیت در پایگاه بسیج مسجد امیرالمومنین (ع) لباس پاسداری بر تن کرد و از سال ۶۳ برای دفاع از مرز‌های کشور و نبرد با دشمن بعثی مدام در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت.

او در عملیات کربلای ۴ معاون دسته غواصی شد و پس از شهادت داریوش ساکی فرماندهی این دسته را بر عهده گرفت و از دوستان و همرزمان سردار شهید علی چیت‌سازیان بود و سردار چیت‌سازیان را الگوی خود می‌دانست و در ماموریتی که به شهادت این سردار بزرگ سپاه اسلام منجر شد، همراه شهید چیت‌سازیان بود.

در عملیات والفجر ۴ ارتفاعات کانی مانگا که از موقعیت حساسی برخوردار بود به عنوان محدوده عملیات لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) تایید شد تا نتایج مهمی همچون خارج کردن مریوان از دید دشمن و تسلط بر ۱۳ شهر و روستای عراق را به همراه داشته باشد؛ حالا این عملیات ۳۳ روزه که تبدیل به میعادگاه عاشقان و دانشگاه ایثار شده بود بعد از سال‌ها باز هم راوی دوران دفاع مقدس شد.

علیرضا پس از پایان جنگ تحمیلی برای حفظ خاطرات و ارزش‌های دفاع مقدس به عنوان راوی دفاع مقدس به همراه کاروان راهیان نور به مناطق جنگی می‌رود و از سوی دیگر برای بازگرداندن پیکر پاک شهیدانی که دور از وطن مانده بودند نیز به جمع جستجوگران نور می‌پیوندد و سال‌ها در مناطق جنگی به تفحص پیکر شهدا می‌پردازد.

با تولد داعش، نطفه شوم اسرائیل و آمریکا، این سردار سپاه اسلام مجدداً لباس رزم بر تن کرد در قامت مدافع حرم در عراق و سوریه به جنگ داعشیان هم رفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.