آقای قرائیان گفت: انجیر سبز استهبان که معمولاً بهصورت دیم در استان فارس کشت میشود برای اولین بار در شاهرود، دامغان، میامی و آرادان کشت شد.
این نوع انجیر نسبت به ارقام معمول از مقاومت بیشتری نسبت به شرایط کمآبی و نیز امکان کشت در برخی مناطق به صورت دیم و یا نیمه دیم در اراضی شیبدار برخوردار است.
به گفته وی، سهولت در برداشت، بهرهوری بیشتر و استفاده از محصول نیمهخشک پس از ریزش از دیگر مزایای اقتصادی این نوع انجیر است.
در حال حاضر سطح زیر کشت انجیر در استان سمنان شامل رقم زرد گرمسار و رقم سبز سمنان ۴۷۰ هکتار است.