مجید ذکریایی در کارگروه پیشگیری و مقابله با تغییر کاربری و ساختوساز غیرمجاز شهرستان بابل گفت: به ما میگویند فعلا با فلانی کار نداشته باشید، چون دارد مجوز میگیرد اما جنگل بیتالمال است و رجال سیاسی از کجا و به چه صورت مجوز میگیرد.
او افزود: آنهایی که نفوذ داشتند و راه دور زدن قانون را بلد بودند رفتند و برای خودشان مجوز گرفتند به همین دلیل باید افرادی که به نام دامدار و روستانشین وارد عرصههای جنگلی شدند شناسایی و تفکیک شوند، چون بسیاری از ساکنان عرصه جنگلی دامدار نیستند.
وسعت جنگلهای مازندران از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار به یکمیلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است و بسیاری معتقدند بخش زیادی از این کاهش ناشی از جنگل خواری و ساخت و ساز در مناطق جنگلی است و انتقادها نیز به سمت دستگاههای خدماترسانی است که به متخلفان ساختوساز در اراضی ملی خدمات آب، برق و گاز میدهند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران منطقه ساری در این نشست پرسید مگر میشود در یک روستا ٢٠ ساختوساز غیرمجاز باشد و دهیار بیخبر باشد؟
ذکریایی ادامه داد: منابع طبیعی قصد ضعیفکشی ندارند اما از مدیران برخی دستگاهها باید پرسید چرا در شهرستان ٣۶ حکم تخریب چندین سال اجرا نشده است در حالیکه خانه همکار ما را به دلیل دفاع از بیتالمال آتش زدند.
رئیس جمهور ۲۰ اسفند ماه در سفر به مازندران از استاندار خواست در طی یک روز کارگروه ویژه مبارزه با جنگل خواری تشکیل شود که این کارگروه تشکیل و مصوب شد برای جنگل خواران اخطار کتبی صادر شده و از فروردین امکاناتی که در اختیار آنان است قطع میشود.