سیامک محبی گفت: واکسن سرخک در کشور به شکل واکسن ام. ام. آر که یک واکسن ترکیبی علیه بیماریهایی مانند سرخک، سرخجه و اوریون است به کودکان در سن ۱۲ و ۱۸ ماهگی تزریق میشود.
رئیس مرکز بهداشت قم با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا به بیماری سرخک میان شهروندان و اتباع این استان مشاهده نشدهاست، گفت: والدین با مراجعه به مراکز و پایگاههای سلامت در شهر یا روستا، نسبت به تزریق واکسن به کودکانی که تاکنون واکسن سرخک دریافت نکردهاند، اقدام کنند.
محبی گفت: سرخک یک بیماری ویروسی با قدرت واگیری بسیار بالاست که از راه تنفس به دیگران منتقل میشود و مهمترین علامت آن تب به همراه دانههای قرمز رنگی است که بر روی گردن و صورت ظاهر و به پایین بدن منتشر میشود.
رئیس مرکز بهداشت قم گفت: بیماری سرخک درکشور افغانستان شیوع گستردهای پیدا کردهاست و با توجه به تردد اتباع این کشور به استان قم، خطر انتقال موارد بیماری سرخک به افراد حساس به این بیماری بهویژه کودکان وجود دارد.
محبی گفت: برای پیشگیری و کنترل چرخه انتقال بیماری، به والدین ایرانی و غیرایرانی ساکن استان قم توصیه میشود نسبت به تزریق بهموقع واکسن سرخک برای کودک زیر پنج سال که تاکنون واکسن نزدهاند، اقدام کنند.
رئیس مرکز بهداشت قم با تاکید بر اینکه موارد مشکوک به بیماری سرخک باید بهموقع شناسایی و گزارش شود، گفت: گزارش دهی فوری هر بیمار با علامت تب و بثورات جلدی توسط پرسنل بهداشت و درمان بخش دولتی و خصوصی الزامی است تا با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و اقدامات کنترلی، چرخش ویروس در جامعه را متوقف نماییم.
رئیس مرکز بهداشت قم گفت: شماره تلفنهای ۳۶۶۱۰۴۰۰ و ۳۶۶۲۱۸۶۳ گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها در مرکز بهداشت، آماده دریافت گزارش موارد مشکوک بیماری میباشد.